Hesabım
    Merakla Beklenen "The Batman"den Yeni Görseller Yayınlandı

    4 Mart'ta vizyona girecek The Batman filminden yeni görseller yayınlandı.

    2022'nin en çok merak edilen filmi The Batman'in vizyona girmesine 2 aydan az zaman kaldı. Matt Reeves tarafından yönetilen filmde Batman / Bruce Wayne olarak Robert Pattinson'ı, Catwoman / Selina Kyle olarak ise Zoe Kravitz'i izleyeceğiz. 

    Geçtiğimiz günlerde filme ait "The Bat and the Cat" adlı yeni bir fragman yayınlanmış ve bu fragman Batman ve Catwoman arasındaki ikonik ilişkinin filmdeki versiyonuna dair ipuçları sunmuştu. Filmin aksiyon dozunu da göz önüne seren fragmanda hem Batman ile Catwoman'ın arasındaki cinsel gerilimi hem de Batman'in bu filmde savaşacağı kötüler olan The Riddler (Paul Dano) ve The Penguin (Colin Farrell) ile olan mücadelesini  görmüştük.

    Warner Bros. şimdi de filmin kamera arkası görüntülerini de içeren fotoğraflar paylaştı. Fragmanlarda yer alan, The Penguin'i kovalama sahnesinin ardından Batman'in alevler içindeki yürüyüşünü, muhtemelen yerde yatan The Penguin'in gözünden gösteren ikonik fotoğrafın yanı sıra; Batman ve Catwoman'ın bir çatıdaki karşılaşması, Batman'in polis şefi James Gordon (Jeffrey Wright) ile morgda inceleme yapması gibi sahneleri gösteren görseller yayınlandı.

    Ayrıca The Penguin ve The Riddler'ın kostümlerini açıkça gösteren ilk fotoğraflar ve yönetmen Matt Reeves ile Robert Pattinson'ın set fotoğrafları da Warner Bros. tarafından paylaşılan görseller arasında yer alıyor. Set fotoğraflarının, Batman'in bir olay yerini incelediği bir sahneden olduğu tahmin ediliyor. 

    The Batman, 4 Mart'ta sinemalarda! The Bat and The Cat adlı fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top