Hesabım
    Agatha Christie Uyarlaması "Death on Nile"dan Yeni Fragman ve Karakter Posterleri!

    11 Şubat'ta vizyona girecek Death on Nile'dan yeni bir fragman ve karakter posterleri paylaşıldı.

    Agatha Christie'nin ikonik dedektifi Hercule Poirot'nun maceraları Death on the Nile ile devam edecek. Usta oyuncu ve yönetmen Kenneth Branagh, Hercule Poirot karakterini ilk olarak, yönetmenliğini de üstlendiği 2017 yapımı Murder on the Orient Express filminde canlandırmıştı. Kenneth Branagh'ı yeniden ünlü dedektif Poirot olarak, içinden çıkıllması imkansız gibi görünen bir cinayeti çözerken izleyeceğimiz Death on Nile, 11 Şubat'ta vizyona girecek.

    Filmin yönetmen koltuğunda yine Kenneth Branagh oturuyor. Agatha Christie'nin aynı adlı romanından uyarlanan senaryoyu ise Michael Green kaleme aldı. Gal Gadot, Armie Hammer, Tom Bateman, Emma Mackey, Rose Leslie, Letitia Wright, Russell Brand, Ali FazalAnnette Bening gibi isimlerin rol aldığı filmden yeni karakter posterleri ve yeni bir fragman yayınlandı.

    Filmin konusu ise kısaca şöyle: Belçikalı dedektif Hercule Poirot'nun Nil Nehri'ndeki bir gemide geçirdiği göz alıcı Mısır tatili, aynı gemide yolculuk yapan mükemmel bir çiftin balayının trajik bir şekilde sona ermesiyle korkunç bir katil arayışına döner. Eşsiz çöl manzaraları ve görkemli piramitlerin destansı manzarasına karşı, bu dizginsiz tutku ve aciz kıskançlık hikayesi, şok edici sonucuna ulaşana kadar, birbirinden şaşırtıcı sürprizler ve beklenmedik olaylar sunuyor.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top