Hesabım
    "Soygun Oyunu: Büyük Vurgun"un Galası Yapıldı!

    18 Şubat Cuma günü vizyona girecek olan Soygun Oyunu: Büyük Vurgun filminin galası, filmin oyuncuları ve seçkin konuklar eşliğinde gerçekleşti.

    Cuma günü sinemalarda izleyiciyle buluşacak olan "Soygun Oyunu: Büyük Vurgun" filminin galası Kanyon Cinemaximum'da filmin oyuncuları ve seçkin konuklar eşliğinde gerçekleşti. 

    AD yapımcılığındaki polisiye - komedi "Soygun Oyunu: Büyük Vurgun" Ali Doğançay tarafından yazıldı ve yönetildi. İki yakın arkadaşın, girdikleri bir soygun oyununda başına gelenleri anlatan filmin başrollerini Burak Sevinç ve Sercan Badur paylaşıyor. "Soygun Oyunu: Büyük Vurgun"un oyuncu kadrosunda ayrıca Selim Bayraktar, Bülent Alkış, Gürkan Deniz Akhanlı, Yağmur ÜnSeren Deniz Yalçın yer alıyor.

    Filmin galasına, yönetmen ve oyuncuların yanı sıra, sanat ve cemiyet hayatından da ünlü isimler katıldı. Filmle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan filmin oyuncularının ortak söylemi pandemi öncesinde çektikleri filmin vizyona girmesinden duydukları memnuniyeti dile getirmek oldu. Filmi bir an önce izlemek istedikleri söyleyen oyuncular aylar sonra bir arada olmaktan duydukları mutluluğu da paylaştılar.

    Kahramanlarının yaşadığı macerayı bir puzzle şeklinde sunan ve baştan sona yaptığı sürprizlerle seyirciyi şaşırtmayı başaran eğlenceli film "Soygun Oyunu: Büyük Vurgun" 18 Şubat’ta tüm Türkiye'de vizyonda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top