Hesabım
    Will Ferrell ve Ryan Reynolds'lı Müzikal Komedi "Spirited"tan Yeni Görseller Paylaşıldı

    Apple TV+, "A Christmas Carol" uyarlaması müzikal "Spirited"tan yeni görseller yayınladı.

    Ryan Reynolds ve Will Ferrell'i bir araya getiren müzikal komedi "Spirited", Charles Dickens'ın ünlü ''A Christmas Carol'' hikayesinin modern bir uyarlaması. Filmin yönetmen koltuğunda; "Daddy's Home", "Daddy's Home 2" ve "Instant Family" gibi komedi filmlerine imza atan Sean Anders ile Anders'ın bu filmlerin senaryolarını birlikte kaleme aldığı John Morris oturuyor. Filmin senaryosunu da yine Anders ve Morris birlikte yazdılar.

    Müzikal komedi türündeki Spirited'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Oscar ödüllü oyuncu Octavia SpencerAime CarreroJoe TippettSunita Mani, Marlowe Barkley, Anastasia Mousis SanidopoulosJen Tullock, Maximilian Lee Piazza gibi isimler yer alıyor. 

    Filmin müziklerini ise "The Greatest Showman","Aladdin", "Dear Evan Hansen" gibi filmlerin müziklerini yaparak büyük beğeni toplayan ve La La Land için besteledikleri ''City of Stars'' şarkısı ile En İyi Orijinal Şarkı Oscar ödülünü alan Benj Pasek ve Justin Paul besteliyor.

    Dickens'in hikayesi, huysuz ve yaşlı bir adam olan Ebenezer Scrooge'nin Noel Arifesi'nde Geçmiş Zamanın Hayaleti, Gelecek Zamanın Hayaleti ve Şimdiki Zamanın Hayaleti tarafından ziyaret edilmesini anlatıyor. Ryan Reynolds'un Ebenezer Scrooge rolüyle izleyici karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. 

    Dickens'ın kitabı daha önce defalarca sinemaya ve televizyona uyarlanmıştı. Robert Zemeckis'in yönettiği 2009 yapımı animasyon film A Christmas Carol'da Ebenezer'i usta oyuncu Jim Carrey canlandırmıştı. 2019 yapımı mini dizide ise Guy Pearce'ı Ebenezer rolünde izlemiştik. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top