Hesabım
    Nicolas Cage "Dracula" Oldu!

    "Renfield" filmi için Kont Dracula rolüne bürünen Nicolas Cage'in ilk set fotoğrafları paylaşıldı.

    Chris McKay tarafından yönetilen "Renfield" filmi, fantastik korku edebiyatının en efsanevi karakteri Kont Dracula'nın sinema uyarlamalarına bir yenisini daha ekleyecek. Bram Stoker tarafından yazılan klasik korku romanı Dracula'ya farklı, modern bir bakışla yaklaşan filmin türü korku/komedi olacak. 

    "Renfield" filmi, adından da anlaşılacağı gibi Dracula'nın uşağı Renfield'in hayatına odaklanıyor. Filmde bu karakteri Nicholas Hoult canlandırıyor. Kont Dracula olarak karşımıza çıkacak isim ise Nicolas Cage olacak. 

    Filmin setinden ilk fotoğraflar People tarafından paylaşıldı. Kırmızı kadife takımı, bembeyaz yüzü ve morarmış dudaklarıyla Dracula karakterine bürünen Nicolas Cage'in nasıl bir Dracula yorumu ortaya koyacağı merakla bekleniyor. Bu ikonik karakter daha önce Christopher LeeGary OldmanGerard ButlerLuke EvansJonathan Rhys Meyers gibi isimler tarafından canlandırılmıştı. 

    Romanda, R.M. Renfield, paranoid sanrılar gördüğü sanıldığı için akıl hastanesinde tutuluyor, dolayısıyla filmin de akıl hastanesinde geçmesi bekleniyor. Filmin konusu hakkında ayrıntılı bir bilgi henüz açıklanmadı.

    "Reinfeld"in senaryosu "Walking Dead" yazarı Robert Kirkman ve "Rick and Morty" yazarı Ryan Ridley tarafından kaleme alındı. 

    Nicholas Hoult

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top