Hesabım
    "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore" Filminin Galası Londra'da Düzenlendi

    Film, 15 Nisan'da sinemalarda!

    Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü devam filmi "Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları" (Fantastic Beasts: Secrets of Dumbledore) filmin dünya prömiyeri Londra'daki Royal Festival Hall'da düzenlendi. 

    Dumbledore rolünü canlandıran Jude Law, Grindelwalt rolünü Johnny Depp'ten devralan Mads Mikkelsen ve büyübilimci Newt Scamender karakterine hayat veren Eddie Redmayne'in yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda yer alan Dan Fogler, Alison Sudol, Katherine WaterstonCallum Turner ve Harry Potter serisinde Draco Malfoy karakterini canlandıran Tom Felton galaya katılan isimler arasındaydı.

    Galaya katılan bir diğer önemli isim, Harry Potter serisinin ve Fantastic Beasts kitaplarının yazarı, son zamanlarda tartışma yaratan açıklamalarıyla gündeme gelen ve bu nedenle HBO'nun Harry Potter'ın 20. yılı özel buluşması "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts"a davet edilmeyen J.K. Rowling'di. 

    Fantastik Canavarlar serisinde Credence/Aurelius Dumbledore karakterini canlandıran Ezra Miller ise galaya katılmadı. Miller, geçtiğimiz pazar gecesi Hawaii'de düzensiz davranış ve taciz nedeniyle tutuklandı. Güney Hilo devriye memurları tarafından tutuklanıp suçlanan Miller, 500 dolar kefalet ödedikten sonra serbest bırakıldı.

    "Fantastik Canavarlar: Dumbledor'un Sırları" 15 Nisan'da sinemalarda!

    Eddie Redmayne

    Jude Law

    Mads Mikkelsen

    J.K. Rowling

    Tom Felton

    Katherine Waterston

    Dan Fogler

    Callum Turner

    Alison Sudol

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top