Hesabım
    Cannes Seçkisindeki David Cronenberg, Park Chan-wook ve Hirokazu Koreeda Filmlerinin Posterleri Yayınlandı!

    Cannes Film Festivali'nin bu yılki resmi seçkisinde yer alan filmlerden yeni posterler paylaşıldı.

    7 - 28 Mayıs tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek 75. Cannes Film Festivali'nin resmi seçkisi bugün itibariyle açıklandı. Festivalin yarışma bölümündeki filmler arasında yer alan usta yönetmenler David CronenbergHirokazu Kore-eda ve Park Chan-wook'un filmlerinin ilk posterleri de Cannes'dan gelen duyurunun ardından paylaşıldı. 

    "The Fly", "eXistenZ", "A History of Violence" gibi filmlere imza atan David Cronenberg'in son filmi "Crimes of the Future"un başrollerini Kristen StewartViggo Mortensen ve Léa Seydoux paylaşıyor. Senaryosu da Cronenberg tarafından yazılan filmin konusu kısaca şöyle: Yakın gelecekte insanlar bedensel zarfı olmadan yaşamayı öğrenir. Bu evrim, insanların biyolojik bileşimlerini değiştirerek doğal durumlarının ötesine geçmesine ve başkalaşıma neden olur.

    "Oldboy" ve "Handmaiden" filmlerinin Bafta ödüllü yönetmeni Park Chan-wook da son filmi "Decision to Leave" ile Cannes'da yarışacak. Tang Wei, Go Kyung-PyoPark Hae-il gibi isimlerin rol aldığı suç ve gizem filmi, şehirden uzak bir bölgede yaşanan bir suç olayını araştıran bir polisin hikayesini takip ediyor. Bir iş insanının cesedi, şehirden uzakta dağlık bir alanda bulununca, dürüst bir polis olayı araştırmak için suç bölgesine gider. Eldeki verilere göre adamın ölümü doğal değildir. Bu durum üzerine polis, merhumun yakınlarıyla, özellikle ana şüpheli olan karısı Seo-Rae ile görüşür. Bu süreçte ikisi arasında beklenmedik bir yakınlık oluşur.

    Hirokazu Koreeda imzalı "Broker" ise çocuklarına bakmakta zorlanan bu yüzden de onları gizlice "Baby Box" adında bir kutuya bırakan insanların hikayesini konu ediyor. Filmin oyuncu kadrosunda Song Kang-HoDoona BaeDong-won Gang gibi isimler yer alıyor.

    "Crimes of the Future" - David Cronenberg

    "Broker" - Hirokazu Koreeda

    "Decision to Leave" - Park Chan-wook

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top