Hesabım
    "Top Gun: Maverick"ten Yeni Karakter Posterleri

    "Top Gun: Maverick"ten paylaşılan karakter posterleri yeni nesil pilotları tanıtıyor.

    1986 yapımı "Top Gun" filminin devam filmi "Top Gun: Maverick"ten yeni karakter posterleri yayınlandı. Pete "Maverick" Mitchell karakterine geri dönecek olan Tom Cruise'un yanı sıra ilk kez karşımıza çıkacak olan yeni nesil pilotları gösteren posterler, büyük bir yaz hitine dönüşeceği tahmin edilen filmle ilgili beklentileri arttırdı. 

    Film, Maverick'in TOPGUN mezunlarından oluşan bir müfrezeyi tehlikeli bir görev için eğitmesini anlatıyor. Bu genç pilotların içinde, Maverick'in hayatını kaybeden en yakın arkadaşı Goose'un oğlu Teğmen Bradley Bradshaw (Miles Teller) nam-ı diğer Rooster da bulunuyor. 

    "Top Gun"ın 35 yıl sonra gelen devam filmi, prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yaparak, 1992'de Ron Howard tarafından yönetilen "Far and Away"in ardından, Cannes'da gösterilen ilk Tom Cruise filmi olacak. Jim Cash ve Ehren Kruger tarafından yazılan filmin yönetmenliğini ise Joseph Kosinski üstleniyor. 

    Yapımcı Jerry Bruckheimer, filmin San Diego'da gerçekleşen gösteriminde, yönetmen Joseph Kosinski ve filmin yaratıcı ekibinin, Cruise'a filmin fikrini anlattıktan sonra, Tom Cruise'un hemen Paramount'u aradığını ve "Başka bir Top Gun filmi çekiyorum" dediğini anlatmıştı. Ünlü yapımcı ayrıca Tom Cruise'un bütün aksiyon sahnelerini dublörsüz çektiğini de belirtmişti. 

    Merakla beklenen "Top Gun: Maverick" 27 Mayıs'ta sinemalarda!

    Tom Cruise

    Miles Teller

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top