Hesabım
    Bradley Cooper'ın Yönettiği "Maestro"ya İlk Bakış!

    Netflix yapımı Leonard Bernstein biyografisi "Maestro"dan ilk görseller yayınlandı.

    Netflix, Bradley Cooper'ın hem yönettiği hem de efsane Broadway ve film müzikleri bestecisi Leonard Bernstein'a hayat verdiği "Maestro" filminin setinden ilk fotoğrafları paylaştı. 

    "Maestro", Cooper'ın 2018 yılında yönettiği ve birden çok Oscar adaylığı elde ettiği, Lady Gaga'lı filmi "A Star is Born"dan sonra kamera arkasına geçtiği ilk film olacak. Bradley Cooper, Bernstein'ın hayatının 30 yıllık geniş bir bölümü ele alacak olan filmin senaryosu Oscar ve Bafta ödüllü senarist Josh Singer (Spotlight, The Post, First Man) ile birlikte kaleme aldı.

    New York Filarmoni Orkestrası ile 25 yaşında ilk çıkışını yapan Bernstein, sadece ünlü bir şef ve besteci değil, aynı zamanda bir sivil haklar aktivisti ve yazardı. "West Side Story" müzikalini ve "On the Waterfront" filminin Oscar adayı müziği besteledi. 

    Yapımcılığını Martin Scorsese, Steven Spielberg, Kristie Macosko Krieger, Fred BernerAmy Durning ve Bradley Cooper'ın yapımcılığını üstlendiği "Maestro"da ayrıca, 2 kez Oscar adayı Carey MulliganMatt Boomer ve Maya Hawke rol alıyor. 

    Leonard Bernstein'ın eşi Felicia Montealegre rolüyle izleyeceğimiz Carrey Mulligan'ı paylaşılan set fotoğraflarında Bradley Cooper ile birlikte görüyoruz. Film, önümüzdeki yıl Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top