Hesabım
    Guillermo del Toro İmzalı "Pinocchio"dan İlk Görseller

    Oscarlı yönetmenin stop-motion Pinokyo filminden ilk görseller paylaşıldı.

    Guillermo del Toro'nun stop-motion animasyon filmi "Pinocchio"dan ilk görseller Fransa'nın Annecy kentinde düzenlenen Annecy Animasyon Festivali kapsamında paylaşıldı.

    İtalyan yazar Carlo Collodi'nin yarattığı bu klasik karakter, gerçek bir çocuk olmak isteyen tahta kukla Pinokyo, del Toro tarafından yeniden yorumlandı. Film, Pinokyo'nun hikayesinin daha karanlık bir versiyonunu anlatacak. 

    Oscar'lı yönetmen, Vanity Fair ile gerçekleştirdiği röportajda, 4 yıl önce duyurulduğundan beri filmi heyecanla bekleyen sinemaseverleri sevindirecek görsellerle birlikte, bu filmle tahta çocuk ve hikayesi açısından kabul edilebilir normlardan nasıl saptığını açıkladı. 

    Pinokyo ile Frankenstein arasındaki benzerliklere dikkat çeken del Toro, her ikisinin de "dünyaya fırlatılıp atılan çocuklar" olduğunu söyledi. "Her ikisi de, neyin iyi neyin kötü olduğunu, ahlakı, ahlakı, aşkı, hayatı ve esasları kendi başlarına bulmalarını bekleyen bir baba tarafından yaratılmışlardır." Pinokyo'nun "gerçek bir çocuk" olma arzusundan, yaratıcının sadece dileklerden ziyade bu niyetleri gerçekleştirmeye meylettiği bir değişim var.

    Guillermo del Toro, son on beş yıldır hayata geçirmek için çalıştığı bu projeyi Mark Gustafson ile birlikte yönetti. Seslendirme kadrosunda Geppetto rolünde David Bradley, Pinokyo rolünde Gregory Mann, Sebastian J. Cricket rolünde Ewan McGregor, Count Volpe rolünde Christoph Waltz, Mangiafuoco rolünde Ron Perlman ve Candlewick rolünde Finn Wolfhard yer alıyor. 

    "Pinocchio" Aralık ayında Netflix'te yayınlanacak. 

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top