Hesabım
    "Black Adam"dan Yeni Görseller Paylaşıldı

    Başrolünü Dwayne Johnson'ın üstlendiği film 21 Ekim'de sinemalarda!

    Dwayne Johnson'ın merakla beklenen DC filmi "Black Adam"dan yeni görseller yayınlandı. Black Adam, alışılmış bir süper kahraman değil. Esasen bir çizgi roman kötü adamı olan ve DC'nin sevilen kahramanlarından Shazam'ın düşmanı olan Black Adam, Dwayne Johnson'ın tasviriyle antikahraman olarak karşımıza çıkacak.

    Black Adam'ın, şu sıralarda geleceği merak edilen DC Genişletilmiş Evreni'ne; Atom Smasher, Hawkman, Cyclone ve Doctor Fate'den oluşan Amerika Adalet Birliği ile birlikte yeni bir soluk getireceği düşünülüyor. Vanity Fair tarafından paylaşılan görsellerde bu karakterler de yer alıyor. 

    Johnson daha önce, Black Adam'ın ilk solo filminin uzun bir yolculuğun başlangıcı olmasını umduğunu belirtmiş bir Black Adam film evrenininden bahsetmişti. Gelecek dönemde Black Adam ile Shazam'ın karşılaşmasını görmeyi bekleyebiliriz ancak Dwayne Johnson'ın çok istediğini belirtmesine rağmen Black Adam ve Superman çatışmasını muhtemelen izleyemeyeceğiz, en azından Henry Cavill'in Superman'i Dwayne Johnson'a katılmayacak. 

    Warner Bros. Discovery, büyük tepki toplayan "Batgirl" iptalinin ardından DC filmleri için, Marvel'ın yaptığına benzer şekilde on yıllık bir plan hazırlayacağını ve DC evrenini baştan başlatacağını duyurmuştu. Bu durumda DC filmlerinin geleceğine dair hiçbir şey garanti altında değil. Dwayne Johnson'lı Black Adam'ın geleceğinin ne olacağını da ilk filmin performansı ve seyirci üzerindeki etkisi belirleyecek...

    Dwayne Johnson / Black Adam

    Adrianna (Sarah Shahi), Karim (Mohammed Amer) ve serbest bırakılan Black Adam.

    Aldis Hodge / Hawkman

    Quintessa Swindell / Cyclone

    Pierce Brosnan / Dr. Fate

    Noah Centineo / Atom Smasher

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top