Hesabım
    "Bıçaklar Çekildi 2"den Yeni Görseller ve Karakter Detayları

    "Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven" 23 Aralık'ta Netflix'te!

    Daniel Craig'in Dedektif Benoit Blanc olarak geri döneceği devam filmi "Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven" (Glass Onion: A Knives Out Mystery) filminden yeni görseller ve karakter detayları yayınlandı. 

    2019 tarihli ilk filmi "Bıçaklar Çekildi"nin (Knives Out) büyük gişe başarısının ardından devam filmlerinin haklarını 450 milyon dolara satın alan Netflix, devam filminin yayın tarihinin 23 Aralık olacağını duyurdu. İlk filmle En İyi Orijinal Senaryo Oscar Ödülü için aday gösterilen Rian Johnson'ın imzasını taşıyan filmin yine yıldızlarla dolu bir kadrosu var. Empire Magazine'in kapağına taşıdığı filmden yeni görsellerin yanı sıra yıldız isimlerin canlandırdığı karakterler hakkında bilgiler de paylaşıldı.

    "Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven" zengin bir arkadaşları tarafından, giderek gerçeğe dönüşen bir cinayet - gizem oyunu için Yunanistan'a davet edilen bir grup eski tanıdığa odaklanıyor.  Edward Norton, ekibi bir araya toplayan, teknoloji devi milyarder Miles Bron karakterine; Leslie Odom Jr. ise Bron'un çalışanı olan bilim insanı Lionel Toussaint'a hayat veriyor.

    Janelle Monáe, Cassandra ‘Andi’ Brand adında, rakip bir teknoloji girişimcisi; Dave Bautista, Duke Cody adında bir YouTube yıldızı, Madelyn Cline ise Duke'ın genç kız arkadaşı ve asistanı olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

    Ethan Hawke'ın canlandırdığı karakter halen gizemini korurken; Kathryn Hahn, Senato'ya girebilmek için çalışan bir Connecticut valisi olan Clarie Debella'ye; Kate Hudson, Birdie Jay adındaki bir moda ikonuna, Jessica Henwick ise Birdie'nin asistanı Peg karakterine hayat veriyor. 

    Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali'nde yapacak olan "Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven" 23 Aralık'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top