Hesabım
    Venedik Film Festivali'nden Renkli Görüntüler

    Yılın merakla beklenen filmlerinin görücüye çıktığı festivalde şıklık yarışı yaşanıyor...

    Bu yıl 79. kez düzenlenen Venedik Film Festivali, dünyanın en uzun süredir devam eden film festivali olarak her yıl sektörün en yeteneklilerini ve en çok beklenen filmlerini kendine çekiyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yıldızlar, Ağustos ayının sonunda yaz tatillerini sona erdirdiler ve sinema takvimindeki en büyük etkinliklerden biri olan görkemli film festivali için Venedik'e geldiler. 

    Açılışı Noah Baumbach imzalı "Beyaz Gürültü" (White Noise) ile yapılan festivalde, başrollerini Florence Pugh ve Harry Styles'ın oynadığı, Olivia Wilde'ın yönettiği, çok konuşulan "Don't Worry Darling"; Ana de Armas'ın başrolde oynadığı Marilyn Monroe biyografisi "Blonde";  Luca Guadagnino ve Timothee Chalamet'yi yeniden bir aray getiren "Bones and All" ve Darren AronofskyAlejandro González IñárrituJafar Panahi gibi birçok usta yönetmenin yeni filmleri ilk kez seyirciyle buluşuyor. 

    Prestijli filmlerdeki performanslarıyla yavaş yavaş ödül sezonuna adım atan yıldızlar, kırmızı halıya taşıdıkları birbirinden şık ve çarpıcı görünümleriyle de hayranlarını büyülüyorlar. İşte, başta bu yılın jüri başkanı Julianne Moore olmak üzere, Cate Blanchett, Tessa ThompsonJodie Turner Smith gibi isimlerin başı çektiği şıklık yarışından seçtiğimiz renkli görüntüler...

    Jüri Başkanı Julianne Moore, festivalin açılış seremonisinde...

    Tessa Thompson

    Jodie Turner-Smith

    Cate Blanchett, başrolünü üstlendiği "Tar" filminin prömiyerinde...

    Julianne Moore

    Jodie Turner Smith

    Jodie Turner Smith

    Cate Blanchett

    Hillary Clinton

    Greta Gerwig

    Julianne Moore

    Tessa Thompson

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top