Hesabım
    Ana de Armas "Blonde" Prömiyerinde Göz Kamaştırdı

    Venedik Film Festivali'ndeki prömiyere, filmin yapımcısı Brad Pitt de katıldı.

    Heyecanla beklenen Marilyn Monroe biyografisi "Blonde" 28 Eylül'de Netflix'te yayınlanmadan önce dünya prömiyerini 79. Venedik Film Festivali'nde yaptı. Filmin Palazzo del Cinema'daki galasından önce, Marilyn Monroe'ya hayat veren Ana de Armas pembe elbisesiyle kırmızı halıda göz kamaştırdı. 

    Hollywood'un ihtişamlı günlerini kırmızı halıya taşıyan diğer isimler arasında, filmin yönetmeni Andrew Dominik ve yapımcısı Brad Pitt de vardı. Ayırca, Monroe'nun eşi Arthur Miller'ı canlandıran Oscar'lı oyuncu Adrien Brody, ikinci eşi Joe DiMaggio'ya hayat veren Bobby Cannavale ve annesini canlandıran Julianne Nicholson da prömiyere katıldı. 

    Joyce Carol Oates'in romanından uayrlanan "Blonde", Hollywood'un en ikonik ismi olan Marilyn Monroe'nun hayatının kurgusal bir yorumu. Film, büyük Hollywood yıldızının hayatını yeniden tasavvur etmek için gerçekle kurguyu harmanlıyor ve onun halka yansıyan yıldız kimliği ile gerçek kişiliği arasındaki farkı inceliyor. 

    "Blonde" ilk kez görücüye çıktıktan sonra tam 14 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Böylece "The Banshees Of Inisherin"i geçerek, bu yıl Venedik'te en çok alkışlanan film olma unvanını kazandı. Kübalı Ana de Armas'ın Monroe rolüne seçilmesinden, filmin 18+ olarak derecelendirmesine kadar çeşitli tartışmalara yol açan filmin ilk yorumları ve eleştirileri ise oldukça olumlu. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top