Hesabım
    Karışık Kaset'in İrem'i Özge Özpirinçci'nin En Güzel 30 Pozu!

    21 Kasım Cuma günü vizyona girecek olan Karışık Kaset'in başrol oyuncularından Özge Özpirinçci'nin hayatına ve kariyerine göz gezdirdik!

    Dizilerden sonra sinemada da bir süredir görmeye başladığımız Özge Özpirinçci'nin hayatını, kariyerini ve vizyona girecek olan Karışık Kaset üzerine düşüncelerini sizler için derledik.

    Karışık Kaset filminde Sarp Apak ile başrolleri paylaşan Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986 İstanbul doğumlu.

    Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri mezunu olan Özpirinçci ilk kez televizyon dizileriyle oyunculuk kariyerine adım attı.

    Cesaretin Var Mı Aşka? dizisinde Engin Altan Düzyatan ile birlikte rol aldı.

    İkilinin daha sonra arasında romantik bir ilişki başladı.

    Fakat nişanlandıktan bir süre sonra ikilinin ayrılık haberleri magazin dünyasına bomba gibi düştü.

    Özpirinçci ayrılığın nedeni üzerine bir röportajında şunları söyledi: "Beraber olmaya başladığımızda 22 yaşındaydım, şimdi 27, o 28 yaşındaydı, şimdi 35."

    "Bana çok şey öğretti. Ayrıldığımızın nedenini açıklamak; neden beraber olmaya başladığımı açıklamam kadar saçma bir şey olur."

    Güzel oyuncu daha sonra Kavak Yelleri dizisiyle karşımıza çıktı.

    Dizide beş bölüm oynayan Özpirinçci, kansere yakalanmasına rağmen deli dolu ve hassas halleriyle dikkat çeken Ada karakterini canlandırmıştı.

    Ünlü oyuncu, aynı zamanda reklam filmlerinden de bize epey tanıdık.

    Kariyerine dizi alanında devam eden oyuncu, Melekler Korusun dizisinde de İpek Taşkır karakterini canlandırdı.

    İlk beyazperde oyunculuğu Zülfü Livaneli'nin yönettiği Veda (2010) ile gerçekleşti.

    Güzel oyuncu filmde Fikriye Hanım'ı oynamıştır.

    Yine 2010 yılında bu kez Deli Saraylı dizisinde 6 dil bilen Dilruba karakterini canlandırdı; fakat dizi malesef 11 bölüm sonra yayından kaldırıldı.

    2011 yılında yeniden beyazperedeye adım attı ve Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer'i oynadı.

    Daha sonra bu kez romandan, önce beyazperdeye uyarlanan sonra da ATV'de dizi olarak yayınlanan Al Yazmalım'da başrol alarak Asiye karakterini canlandırdı.

    Daha sonra Ağır Roman Yeni Dünya ve Tatar Ramazan dizilerinde de yer alan, dizi ve sinema kariyerinde kararlı adımlarla ilerleyen 28 yaşındaki oyuncu, 2013 yılında da Aramızda Kalsın adlı dizide Görkem'i oynamıştır.

    Sarp Apak'la başrolleri paylaştığı, Uygar Şirin'in romanından beyazperdeye uyarlanan Karışık Kaset (2014) filmi de 21 Kasım Cuma günü vizyona girecek.

    Ünlü oyuncu filmi bir röportajında şöyle anlatıyor: Karışık Kaset, 90’larda çocuk olmayı hatırlatacak… Unuttuğumuz güzel ve naif anılarımızı canlandıracak. Kurşun kalem ve kaset arasındaki ilişkiyi bilen son kuşak olarak, geçmişimizden birçok an yakalayacağız.

    Filmin, romantik komedi türüne yakın türdeki ilk oyunculuk deneyimi olduğunu söyleyen Özge Özpirinçci şöyle ekliyor: "Senaryoyu okuduktan sonra, yönetmenimiz ve senaristlerimizle tanışmamla kafamda kalan birkaç soru da cevaplanmıştı. "

    "Bir de çok sevdiğim arkadaşım Sarp Apak ve Bülent Emin Yarar ile beraber oynama düşüncesine “Hayır” diyemedim."

    Canlandırdığı karakter hakkında ise şunları söylüyor: "İrem, küçük yaşta anne ve babasının boşanmasıyla hayatın ilk şokunu yaşamış; bu olay onu daha da güçlendirip, hırslandırmış. Hayatın ona sunduğu fırsatlardan sonuna kadar faydalanabilecek, önüne çıkan her engeli yılmadan, usanmadan aşabilecek güçlü bir kız."

    Ünü oyuncuya filmin ana fikrini oluşturan "ilk aşk unutulmaz" sloganını sorduklarındaysa fikrini şöyle belirtiyor: "Ben ilk aşkımı unutmadım ve hiçbir zaman da unutmak istemem. "

    Özge Özpirinçci, aşka bakışının gittikçe olumlu yönde değiştiğini de ifade etmekten çekinmiyor.

    Filme unutulmaz Türkçe pop şarkıları eşlik ederken ünlü oyuncuya kendi fon müziği sorulduğundaysa: "Hayatımın bir tane fon şarkısı var demek, geri kalan bütün güzel şarkılara haksızlık olur. Sezen Aksu, Tarkan, Kenan Doğulu, Levent Yüksel, Sertab Erener, Burak Kut, Mirkelam, İzel-Çelik-Ercan ve daha niceleri, ne şarkılar yaptılar ve ne mutlu ki yapmaya devam ediyorlar." diye cevaplıyor.

    Ünlü oyuncu kariyerinin yoğunluğundan uzaklaşmak için en güzel aktivitenin deniz kenarında tatil yapmak olduğunu söylüyor.

    Dizilerde sıkça karşımıza çıkan ve sinema kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Özge Özpirinçci, anı yaşamanın kendisi için çok önemli olduğunu ifade ediyor.

    Babası da oldukça planlı bir insan olduğu için zaman zaman onu kıskandığını da sözlerine ekliyor.

    "Önümüzdeki iki yılın yurt dışı rota planları hazırdır ve bana her seferinde sorar; ”Katılmak ister misin?” diye…"

    Özge Özpirinçci'nin başrolde olduğu, özellikle 90'ların Türkçe pop şarkılarında çocukluğunu bulanlar için Karışık Kaset, 21 Kasım Cuma günü sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top