Hesabım
    "Darbe" Filminin Fotoğrafları Geldi!

    Türkiye yakın siyaset tarihine ışık tutacak olan "Darbe" filminden taze görüntüler yayınlandı!

    Türkiye'nin kapanmayan yarası olan darbe dönemini işleyen yerli Türk yapımdan haberler gelmeye devam ediyor. 

    Yönetmenliğini Yasin Uslu'nun üstlendiği, başrolleri Cansel Elcin ve Öykü Çelik'in paylaştığı Darbe adlı sinema filminde Elçin MİT müsteşarı Hakan Fidan'ı canlandıracak. Gazeteci Avni Özgürel’in projelendirip senaryosunu kaleme aldığı "Darbe", 7 Şubat 2012’de Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan’ın KCK soruşturması kapsamında şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılmasıyla başlayan MİT krizini işleyecek. Emrah Akduman ve İtalyan oyuncu Denise Capezze Başbakan'ın odasına Böcek olarak tabir edilen dinleme cihazı yerleştirecek olan ajanları canlandıracak.

    Darbe'den Fotoğraflar!

    "Darbe" filminde iki güvenlik birimini karşı karşıya getiren ve devlet krizi düzeyine tırmanan hesaplaşmanın öyküsünün anlatılıyor.

    Darbe'den Fotoğraflar!

    Cansel Elçin’in bütün olayların ekseninde yer alan müsteşar’ı canlandırdığı filmde, Öykü Çelik ise kardeşiyle kapkaç yaparak yaşamını sürdürürken asla eline geçmemesi gereken bir çantayı çalan ve bütün yaşanan olayların merkezinde kalan bir kızı canlandırıyor…

    "Darbe"den fotoğraflar...

    Yapımcılığını TFT Film’in, yönetmenliğini Yasin Uslu’nun üstlendiği, gazeteci, yazar Avni Özgürel’in kaleme aldığı film müsteşar krizine odaklanıyor.

    "Darbe"den fotoğraflar...

    Film, bir dağ karakolunda görev yapmakta olan komutanun yaşanan baskın ve kayıplar ile kendini çözüm sürecinin en önemli noktasında bulmasıyla gelişiyor.

    "Darbe"den Fotoğraflar...

    Ülke için önemli adımların atıldığı bu dönemde ülkede yaşanan bölünmeler, entrikalar, kurulan  tuzaklar, ortaya atılan belgeler devlet içinde iki tarafı karşı karşıya getiriyor.

    "Darbe"den Fotoğraflar...

    Türkiye'nin en acı yaralarından birine odaklanan film daha vizyona girmeden konusu itibariyle büyük merak uyandırıyor…

    "Darbe"den Fotoğraflar...

    Bir dağ karakolunun teröristler tarafından basılması ve yaşanan çatışmada karşı karşıya gelen iki kardeşin hikayesiyle başlayan filmin çekimleri yaklaşık 1.5 ay gibi bir sürede tamamlandı.

    "Darbe"den Fotoğraflar...

    Oldukça zor şartlar altında çekilen çatışma sahnelerinin çekimlerinde özel kameralar kullanıldığı da bir dipnot.

    Yerli dram filmi "Darbe" 31 Temmuzda vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top