Hesabım
    İftarlık Gazoz Filmine Caretta Caretta Molası!

    Yüksel Aksu’nun yeni filmi İftarlık Gazoz’un çekimleri Muğla’da son hızla sürerken, sete Caretta Caretta’lar için ara verildi.

    Dondurmam Gaymak ve Entelköy Efeköy'e Karşı filmleriyle beğeni toplayan Akdenizli yönetmen-senarist Yüksel Aksu'nun yeni filminin çekimlerine Caretta Caretta'lar için ara verildi.

    Muğla'da geçen filmin plaj sahneleri için İztuzu Plajı’nda özel izinli bölgede set kurmaya hazırlanan ekip, DEKAMER (Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi) tarafından 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü’ne özel törenle, tedavi edilen beş yetişkin deniz kaplumbağası ve yeni doğmuş yaklaşık 50 yavrunun denize bırakılması gerektiğini öğrendikten sonra bu hassas durumu olumsuz etkilememek adına çekim planlarını değiştirdi. 

    1970’leri arkaplan olarak alan bir "usta-çırak" ilişkisinin neşeli ve bir o kadar derinlikli öyküsünü işleyecek olan İftarlık Gazoz filminin kadrosunda ünlü komedyen Cem Yılmaz da konuk oyuncu olarak yer alıyor. 

    İftarlık Gazoz'a Caretta Caretta Molası!

    İftarlık Gazoz film setinin ziyaretçileri bu sefer Caretta Caretta'lar oldu.

    İftarlık Gazoz'a Caretta Caretta Molası!

    Plaj sahneleri için İztuzu Plajı’nda özel izinli bölgede set kurmaya hazırlanan ekip Caretta Caretta'ların özgürlük geçişi sebebiyle mola verdi.

    İftarlık Gazoz'a Caretta Caretta Molası!

    Ekip, DEKAMER (Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi) tarafından tedavi edilen beş yetişkin deniz kaplumbağası ve yeni doğmuş yaklaşık 50 yavrunun denize bırakılması gerektiğini öğrendikten sonra bu hassas durumu olumsuz etkilememek adına çekim planlarını değiştirdi.

    İftarlık Gazoz'a Caretta Caretta Molası!

     Filmin yapımcıları Muzaffer Yıdırım ve Elif Dağdeviren, “Böyle önemli bir durum için gerekirse tüm program değişir, buna değer” dediler.

    İftarlık Gazoz'a Caretta Caretta Molası!

    Caretta Caretta'ların özel törenle salınmasının ardından çekimler devam etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top