Hesabım
    Git Başımdan Filminin Karakter Posterlerini Gördünüz mü?

    Kim kimdir bu galeride!

    Vizyon için geri sayımda olan ‘Git Başımdan’ filminin sosyal medyada paylaşılan karakter posterleri filme dair de gerekli ipuçlarını barındırıyor! 

    Şahin IrmakBülent Emrah ParlakAslı TandoğanSeda Güven ve Nevra Serezli canlandırdığı eğlenceli karakterlere dair karakter detaylarını barındıran posterler filme dair merakı da kamçılıyor. Senaristliğini ve yönetmenliğini Şahin Altuğ'un üstlendiği yapımın görüntü yönetmenliği Murat Tuncel'e müzikleri ise Ömer Özgür'e ait. Yapımcılığını Asteros Film'in üstlendiği ‘Git Başımdan’ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda sinemalarda!

    Filmin konusu : 

    30'lu yaşlarının sonundaki Latif, yıllardır annesiyle birlikte yaşayan, aynı kadınla birlikte olan ve aynı işte çalışan sıradan bir adamdır. Latif bir gün sevgilisi Reyhan'a ayrılmak istediğini söylemeye karar verir ancak konuşma beklediği gibi gelişmediği gibi üstüne kendisini Reyhan'a evlilik teklifi ederken bulur. Düğün günü gelip çattığında ise iç sesi ona düğünden kaçmasını söyler. Latif içindeki sese kulak verir ve arabasına atladığı gibi düğünden kaçar. Bu esnada birine çarpar ve çarptığı adamı arabasına almak zorunda kalır. Bu kişi Latif'in iç sesi olan Mansur'dur! Yola koyulan Latif ile Mansur bir kavgaya karışırlar ve burada arabasını arayan Selin ile karşılaşırlar. Bu birliktelik üç kişilik eğlenceli bir yol macerasına dönüşür...

     

    Latif Selamsız

    Şahin Irmak

    Mansur

    Bülent Emrah Parlak

    Reyhan

    Seda Güven

    Selin

    Aslı Tandoğan

    Yasemin

    Nevra Serezli

    Latif Selamsız

    Şahin Irmak

    Mansur

    Bülent Emrah Parlak

    Yasemin

    Nevra Serezli

    Reyhan

    Seda Güven

    Selin

    Aslı Tandoğan

    Mansur

    Bülent Emrah Parlak

    Git Başımdan 29 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top