Hesabım
    Hollywood'a Göre Zombileri İyileştirme Teknikleri!

    Velev ki yan komşunuz zombi!

    Olur mu olur, diyelim ki bir anda bir zombi salgını baş gösterdi. Tombul ve gözlüklü aile doktorunuzdan üst kattaki emekli Necla teyzeye, ilkokulda neden aşık olduğunuzu bir türlü çözemediğiniz yarinizden 3 yumurta için 7 kat çıkarttığınız bakkal çırağı Mustafa'ya kadar herkes artık birer zombi oldu! İki seçeneğiniz var; ya onları öldüre öldüre hayatta kalmaya çalışacaksınız (ki hepimiz sizin bir Alice ya da Rick Grimes olmadığınızı biliyoruz) ya da onlarla yaşamanın bir yolunu bulacaksınız...

    Onlarla yaşayıp hala 3 yumurta için eziyet çektirmeye devam edebilmeniz adına sizlere zombileri iyileştirme tekniklerini derledik!

    Zombrex

    Dead Rising: Watchtower'da Crystal gibi pek çok kasaba sakini günlük Zombrex ilacı dozunu alarak insanlığını koruyabiliyor.

    Sevgi ve Şefkat

    Sıcak Kalpler/Warm Bodies'te R'ı iyileştiren ilaç Julie'nin gösterdiği sevgi ve şefkatti.

    İrade

    Aşk ve Gurur Zombiler / Pride and Prejudice and Zombies'te iradenin gücü konuşuyor! Sağlam iradeli olup insan eti yemeyi reddeden zombiler şiddete başvurmadan yaşayabiliyorlardı.

    Return Protein

    Virüs / The Returned'te 36 saatte bir alınan bir doz "Return Protein" ilacı zombilerin görünüş ve insanlığını korumalarını sağlıyordu.

    Evcilleştiren Tasma

    Fido filminde geliştirilen evcilleştirme tasması sayesinde zombiler kontrol altında tutulabiliyor, hatta günlük basit işleri bile yerine getirebiliyorlardı.

    Şok Tasması

    Freaks of Nature'da zombilerin taktığı tasmalar onları iyileştirmese de saldırganlaşmalarını engelliyordu.

    Acı

    Return of the Living Dead III'de sevgilisi tarafından hayata döndürülen zombi bir kadın, vücuduna batan cam, metal ve zincirlerin acısı ile sevgilisini yeme istediğini bastırabiliyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top