Hesabım
    Netflix'te Sadece Dizi Mi İzlenir?

    Hayır. Online TV deyince aklınıza sadece diziler gelmesin!

    "Online TV" denince çoğu kişinin aklına yerli ve yabancı diziler gelse de son yıllarda film yatırımlarına ağırlık veren ve 2017 içinde çok sayıda film projesini hayata geçirmeye hazırlanan Netflix’le evde sinema keyfini yaşayabilirsiniz. Netflix son yıllarda gerçekleştirdiği ve izlemeye hazırlandığımız büyük filmlerle de sinemaseverlerin vazgeçilmezi olmaya aday görünüyor.

    2017’de yalnızca Netflix’te izleyebileceğiniz başrolünde Brad Pitt’in oynadığı War Machine; David Fincher’ın yanı sıra Asif Kapadia, Tobias Lindholm ve Andrew Douglas gibi ünlü yönetmenlerin imzasını taşıyan Mindhunter; Will Smith’li aksiyon gerilim filmi Okja gibi filmleri beklerken, galeride gördüğünüz platformda hali hazırda bulunan başarılı filmleri izleyebilirsiniz.

     Aylık 15.99 TL’den başlayan fiyatlarla abone olabilirsiniz, hem de ilk ay ücretsiz.

    www.netflix.com

    Beasts of No Nation: Batı Afrikalı bir çocuk, iç savaş ailesini paramparça ettiğinde paralı askerler birliğine katılmak zorunda kalır. O artık bir çocuk asker...

    Barry: Genç Barack Obama New York City’de bir üniversite öğrencisi olarak ırk, farklı kültürler ve sıradan hayatla boğuşurken kimliğini şekillendirir.

    I Don’t Feel At Home In This World Anymore (Bu Benim Dünyam Değil): Hayattan bezmiş hemşire asistanı Ruth eve geldiğinde soyulduğunu görür. Yalnız yaşayan komşusuyla birlikte hırsızların peşine düşer ve hayatı büyük bir değişikliğe uğrar. Film, 2017 Sundance Film Festivali’nde Jüri Büyük Ödülü’nü kazandı.

    Divines (Dünya): Kurnaz bir genç kız ile şakacı en iyi arkadaşı, havalı bir kadın uyuşturucu satıcısının peşinden giderken ya zengin olacak ya da ölecekler. Dikkat çeken bu Netflix orijinal filmi, 2016 yılında Cannes Film Festivali’nde Altın Kamera Ödülü’nü aldı.

    Tallulah: Eski erkek arkadaşını arayan genç bir kız, ilgisiz bir annenin bebeğini kaçırır ve bebek kendisininmiş gibi davranmaya başlar. Tallulah’ın duygusal yolculuğu sizi etkileyecek.

    Mascots: Christopher Guest’in bu sıra dışı komedisinde, hevesli yarışmacılar Dünyanın en iyi Maskotu unvanı için koca kafalar takıp tüylü kostümler giyiyor.

    Mercy: Ölüm döşeğindeki annelerini görmek için eve yaptıkları ziyaret, eski sırları açığa çıkarıp hayatta kalma mücadelesine dönüşünce iki kardeş, üvey kardeşleriyle çatışır.

    ARQ: Bir laboratuvarda kapana kısılmış ve zaman döngüsü içinde sıkışıp kalmış bir çift, insanlığı kurtaracak yeni bir enerji kaynağını hırsızlara karşı korumak için çalışıyor.

    I Don’t Feel At Home In This World Anymore (Bu Benim Dünyam Değil): Hayattan bezmiş hemşire asistanı Ruth eve geldiğinde soyulduğunu görür. Yalnız yaşayan komşusuyla birlikte hırsızların peşine düşer ve hayatı büyük bir değişikliğe uğrar. Film, 2017 Sundance Film Festivali’nde Jüri Büyük Ödülü’nü kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top