Hesabım
    Bu Cuma Vizyona Girecek "Bahtiyar Bahtıkara"dan Renkli Gala!

    "Bahtiyar Bahtıkara" bu Cuma vizyonda!

    ‘Bir Gırık Aşk Hikayesi...G ile...’ sloganıyla çekilen komedi filmi Bahtiyar Bahtıkara'nın galası önceki akşam Özdilek Park AVM’de yapıldı. Ankara’da tiyatro turnesi olduğu için oyunculardan Nedim Saban’ın katılamadığı galada diğer tüm oyuncular eksiksiz yerini aldı. Çekimleri Muğla’nın Seydikemer ilçesinde gerçekleşen filmin galasına ise yoğun ilgi oldu.

    Gala öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldiğinde filmin konusundan bahseden Yeşim Salkım, “Şu zamana kadar yaşanmamış en saf aşkı seyrediyoruz. Eğlenceli bir Ege filmi izleyeceğiz” dedi. Daha önce, ’10 film yapsam Yeşim Salkım’ı oynatırım’ diyen yapımcı Mehmet Yıldırım, “Eşkıya’ filminden bu yana çizgisini hiç bozmayan bir oyuncudur” derken araya giren Metin Zakoğlu, “Yeşim ve Kadir Çöpdemir’in ekran önü ve arkası disiplini harikaydı” diyerek oyuncu arkadaşlarından övgüyle söz etti.

    Başrollerini Türkiye'nin sevdiği simalar Kadir ÇöpdemirYeşim SalkımMetin Zakoğlu ve Nedim Saban'ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Ergin Yılmazer oturuyor. Kadrosunda Ferdi SancarDuygu ÇelebiGülnihal DemirYaşar Uzer gibi isimleri bulunduran film, İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı'nın kaleminden çıkma senaryodan beyazperdeye uyarlandı.

    Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır. Bunun için de engel tanımayacaktır!

    Film bu Cuma sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top