Hesabım
    Yakın Plan: Nina Dobrev

    Nina Dobrev 30 yaşında!

    Bulgaristan doğumlu başarılı ve güzel oyuncu Nina Dobrev 1989 yılında bugün dünyaya geldi! Sanatçı bir anneye sahip olan ve onu örnek alan Dobrev, Dean Armstrong Oyunculuk Okulu'nda aldığı eğitimin ardından dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Bir süre sonra bir yandan modelliğe başlayan diğer yandan ise reklam projeleriyle ekranlarda boy göstermeye başlayan Nina Dobrev, Fugitive Pieces, Never Cry Werewolf, Away From Her gibi yapımlarda yer aldı. Atlanta, Georgia'da yaşayan Dobrev The American Mall, Degrassi: The Next Generation gibi yapımlarda yer almasının ardından Amerikan yapımcılarının gözüne yeteneğiyle daha da çok çarpmaya başladı.

    Hayatını değiştiren The Vampire Diaries dizisinde başrol olmasıyla birlikte 2009-2017 yılları arasında ekranlarda Ian Somerhalder ve Paul Wesley ile birlikte bulunan Dobrev, artık Amerika'nın en çok tanınan isimlerinden biri haline gelmişti. 2012 yılında Emma Watson ve Logan Lerman'ın başrolünde yer aldığı The Perks of Being A Wallflower filminde aldığı rolle filmografisine yeni filmler eklemeye başlayan Dobrev, Ellen Page ve Diego Luna ile birlikte başrolünde yer aldığı Çizgi Ötesi, Vanessa Hudgens ile birlikte başrolünde yer aldığı Dog Days, Crash Pad, Yeni Nesil Ajan, Then Came YouThe Roommate gibi filmlerde bulunarak yeni sinema projelerine imza attı.

    Güzel oyuncu Nina Dobrev'in gelecek projeleri arasında Run This Town, Lucky Day gibi filmler ve Fam isimli komedi dizisi yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top