Hesabım
    Dünden Bugüne Drew Barrymore!

    Drew Barrymore 47. yaşını kutluyor.

    Bugün Drew Barrymore'un doğum günü! Ünlü yıldızın 47. yaşını kutladığı bugünde, hakkındaki ilginç bilgileri derledik...

    1982'de, henüz sadece 6 yaşındayken rol aldığı Steven Spielberg'in sevilen bilim kurgu filmi E.T.'de altı yaşındayken izleyicilerin kalplerini erittiğinden beri, Drew Barrymore, kuşağının en sevimli ve yetenekli aktrislerinden biri olarak hafızalara kazındı. Culver City, California'da, ikisi de oyuncu olan John Drew Barrymore ve Jaid Barrymore'un çocuğu olarak dünyaya gelen genç Drew için şöhret neredeyse kaçınılmazdı.

    1984'te çekilen Irreconcilable Differences filmindeki rolüyle Altın Küre'ye de aday olan Berrymore genç yaşta kazandığı şöhreti kaldıramadı ve alkol, sigara ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele etti. Bu dönemde bir çok filmde "kötü kız"ı canlandırsa da filmlerinden daha çok özel hayatıyla anılıyordu. 1995'te Playboy dergisine verdiği çığlak pozlarla gündeme geldi.

    1996'da, Wes Craven'in zaman içinde ikonikleşen korku filmi Çığlık'ta rol alması, Barrymore için yeni bir başlangıç oldu. İlerleyen yıllarda The Wedding Singer, Never Been Kissed, 50 First DatesMusic and Lyrics gibi birçok romantik komedide rol aldı. Charlie'nin Melekleri ve Donnie Darko filmlerinde ise hem rol aldı hem de yapımcılığı üstlendi. 2005'te "My Date with Drew" adlı amatör bir film yapımcısının kendisine ulaşmasını konu alan bir filmin esin kaynağı oldu.

    Oyunculuğa ve yapımcılığa devam eden Drew Barrymore, 2020 yılından bu yana CBS kanalında gündüz talk show'u olan The Drew Barrymore Show'u sunuyor.

    Drew Barrymore

    Barrymore, Saturday Night Live'e konuk sunucu olarak katılan en genç isim olma ünvanını 7 yaşındayken kazandı ve sonraki 24 yıl içerisinde toplam 6 kez sunuculuk yaptı.

    Drew Barrymore

    Steven Spielberg'in korku filmi Poltergeist için oyuncu seçmelerine katılmış, ancak rolü Heather O'Rourke'a kaptırmıştı.

    Drew Barrymore

    Steven Spielberg, bir doğum gününde ona yorgan hediye edip "Kendini bununla ört" notunu verdi. Nedeniyse yakın bir zamanda Drew Barrymore'un Playboy Magazin'e verdiği çıplak pozlardı...

    Drew Barrymore

    Barrymore, Dracula, Heathers, Kırmızı DeğirmenBoys Don't Cry filmlerinin başrolü için seçmelere katılmıştı. Kırmızı Değirmen ile Nicole Kidman, Boys Don't Cry ile Hillary Swank En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kucakladı.

    Drew Barrymore

    Çığlık filminde başrol olmak için oyuncu seçmelerine katılmıştı. Ancak daha sonra Casey Baker rolünü seçti. Nedeniyse bu rolün daha eğlenceli olmasıydı.

    Drew Barrymore

    1995 yapımı Showgirls filminde başrol olması için teklif gelmişti. Ancak senaryodaki çıplak kadın tasvirinden rahatsız olduğunu belirten Barrymore, rolü reddetti.

    Drew Barrymore

    Saturday Night Live'in en genç sunucusu olmasının yanı sıra, en çok sunan isim olarak akıllara kazındı.

    Drew Barrymore

    People Magazine'e göre Drew Barrymore, dünyanın en güzel 50 kadınından biri.

    Drew Barrymore

    İlk Spiderman serisinde Mary Jane'i canlandırması için Kirsten Dunst yerine düşünülen isim Drew Barrymore'un ta kendisiydi.

    Drew Barrymore

    O kadar ünlü bir aileye sahip ki, vaftiz annelik görevini bile Sophia Loren ve Anna Strasberg üstlenmişti. Vaftiz babası ise Steven Spielberg olmuştu...

    Jimmy Fallon ile birlikte başrolünü paylaştığı Fever Pitch filminin ardından, Boston Red Sox beyzbol takımının en büyük hayranı haline gelmiş.

    Drew Barrymore

    Kendisi sıkı bir vegan: "Tonlarca et yemiyorum, tonlarca der giymiyorum. Kendimi bunlarla sınırlamıyorum."

    Drew Barrymore

    İlk kitabı "Little Lost Girl"ü 14 yaşındayken yayımladı. Devamında "Find It In Everything" (2014), "Wildflower" (2015) ve "Rebel Homemaker" (2021) adlı üç kitap daha yazıd.

    Drew Barrymore

    2007 yılında, Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı'nda elçilik görevini üstlendi.

    Drew Barrymore

    Rol aldığı hiçbir filmi izlemiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top