Hesabım
    Yakın Plan: Emily Blunt

    Emily Blunt 39 yaşında!

    23 Şubat 1983 yılında dünyaya gelen Emily Blunt yeni yaşını kutluyor! 

    Anne Hathaway ve Meryl Streep ile birlikte rol aldığı "Devil Wears Prada" filmiyle hayatımıza giren ve Hollywood'un en gözde isimlerinden biri haline gelen Emily Blunt'ın doğum gününü en iyi fotoğraflarıyla kutluyoruz.

    Judi Dench ile birlikte "The Royal Family" isimli tiyatro oyununda rol almasının ardından hayatı değişen Emily Blunt, "Sicario", "Edge of Tomorrow", "The Adjustment Bureau", "Girl on The Train" gibi önemli filmlerde kendini kanıtlamış ve son yılların en başarılı korku - gerilim filmlerinden biri olarak kabul edilip Oscar adaylığı alan "A Quiet Place"te, aynı zamanda filmin yönetmenliğini yapan eşi John Krasinski ile birlikte rol almıştı.

    2005 yılında "Gideon's Daughter" filmiyle Golden Globe ödülünü kucaklayan Blunt'ın birçok adaylığı arasında "Devil Wears Prada" ve "Girl on The Train" filmleriyle elde ettiği iki adet BAFTA adaylığı da bulunuyor. 

    Emily Blunt, 2018 yılında yeni nesil Mary Poppins olma şansını da elde etti. İlk kez 1964 yılında Julie Andrew tarafından canlandırılan ikonik Mary Poppins karakterine yeniden hayat veren Blunt'ın filmdeki performansı oldukça beğenildi ve birçok prestijli ödüle aday gösterildi.

    Son olarak yine John Krasinski tarafından yönetilen "A Quiet Place 2" ve Dwayne Johnson ile başrolü paylaştığı "Jungle Cruise" adlı Disney filminde rol alan Emily Blunt, şu sıralarda ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın yıldızlarla dolu kadrosuyla dikkat çeken "Oppenheimer" filminin çekimlerini gerçekleştiriyor.

    İkinci Dünya Savaşı'nın son dönemlerine ve atom bombasını yapan fizikçi Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan filmde, Oppenheimer rolünde Cillian Murphy'i izleyeceğiz. Emily Blunt ise ünlü fizikçinin eşi Katherine Oppenheimer olarak izleyici karşısına çıkacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top