Hesabım
    "Kral Midas'ın Hazinesi"ne Görkemli Gala

    Kral Midas'ın Hazinesi, vizyona girmek için hazır.

    Yarın vizyona girecek olan komedi türündeki "Kral Midas'ın Hazinesi" filmi için geçtiğimiz günlerde görkemli bir gala gerçekleştirildi. Gala, filmin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir'de düzenlendi. Galaya filmin oyuncuları ve yönetmeninin de dahil olduğu kalabalık bir ekip katılım sağladı.

    İlk filmini hayata geçirmiş bulunan Mesut Çetin'in yönetmenliğini üstlendiği Kral Midas'ın Hazinesi filmine Eskişehir halkından da büyük ilgi geldi. Galaya katılım gösteren başrol oyuncusu İsmail Baki Tuncer, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Oyuncu arkadaşlarımla uyum içinde çalıştık. Filmimizin konusu, Frig Vadisi’nde geçen komik bir define hikayesi… Devamının geleceğini düşünüyorum”

    Kral Midas’ın Hazinesi, şans eseri buldukları define haritasının peşine düşen üç arkadaşın hikayesini konu ediyor. Eskişehir’de yaşayan Kahveci İbrahim, Yunus ve Rambo Ali, bir gece başlarına geleceklerden habersiz, domuz avına çıkar. Domuzların peşine takılan üç kafadar, kendilerini bir anda çukurun içinde bulur. Çukurdan kendirlerini kurtarmaya çalışan ekip, bu sırada çukurun içerisinde bir madalyon bulur. Hayatlarının değişeceğinden bihaber madalyonu kurcalamaya başlayan üç arkadaş, madalyonun içinde bir harita olduğunu fark eder. Ellerinde tuttukları kağıt, Kral Midas’ın hazinesine ait olduğu sanılan define haritasıdır. Turnayı gözünden vurduklarını düşünen ekip, vakit kaybetmeden hazinenin peşine düşer. Onlara bu maceralarında, Alamancı Cingöz, Rehber Ömer ve Seyyar Hoca da eşlik eder. Hazineye ortak olan 6 kişi, çıktıkları bu yolculukta, başlarını beladan uzat tutamaz. Düzenbaz bir iş insanı olan David ve adamlarını peşinde takan ekip, kendilerini büyük bir kaosun içerisinde bulur.

    Komedi ve macera türündeki Kral Midas'ın Hazinesi filminin oyuncu kadrosunda İsmail Baki Tuncer'in yanı sıra Orhan AydınMehmet Ali Tuncer, Murat Ercanlı, Yaşar Alptekin, Serkan ŞengülTevfik İnceoğlu gibi isimler yer alıyor. Kral Midas'ın Hazinesi, izleyicileriyle bu Cuma sinemalarda buluşuyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top