Hesabım
    Film Karakterleri Hakkında Unutulan Gerçekler

    Onların nasıl karakterleri olduğunu çabuk unuttuk...

    Harry Potter evreninden Geleceğe Dönüş evrenine, Avengers ekibinden Tim Burton filmlerine hayran olduğumuz yüzlerce film karakteri sayabiliriz. Ama bu karakterlere hayran olurken onların kötü özelliklerini unutmaya başlıyoruz. Yaptıkları her şey doğru gibi geliyor. Ancak gerçekten yaptıkları her şey doğru mu? Hep birlikte göz atalım...

    Dumbledore

    Harry Potter serisinde Hogwarts müdürü olan ve büyücülük dünyasının en iyi büyücüsü olarak kabul gören Dumbledore, etrafındaki çoğu kişiye yalan söyledi ve çoğunu sır tutmaya zorladı. İstemeyerek sır tutmak ve emirleri yerine getirmek zorunda olan biri biri de Severus Snape oldu...

    Thor

    Jötunn adı verilen Frost Giants, Loki'nin soyunu oluşturuyordu. Thor onları resmen katletmişti. Sizce de bir tanrı için fazla acımasız değil mi?

    Ghostbusters

    Birçok güvenliği kıran, New York'un ortasında bir bombayla gezen Hayalet Avcıları'nın birer suçlu olmadığını söylemek imkansız.

    Elwood ve Joliet

    The Blues Brothers'ın kardeşleri sizce de etraflarındaki herkesin hayatını mahvetmedi mi?

    Batman

    Michael Keaton'ın canlandırdığı Batman bir katildi ve çok sayıda kişiyi öldürmüştü.

    Beetlejuice

    Yaşını başını almış olan Beetlejuice resmen ergen bir kızla evlenmeye çalıştı. Winona Ryder'ın canlandırdığı Lydia çok genç bir kızdı. Bu durumda Beetlejuice'a pedofili diyebiliriz...

    Marty McFly

    Back To The Future'da Marty geçmişe gittiğinde dünyanın ilk Rock'n Roll şarkısı olarak tarihe geçen Johnny B. Goode'nin Chuck Berry şarkısını çalarak geleceği değiştirmiş oldu. Çünkü filmin geçtiği yıllar 1950'li yıllardı ve parça henüz ortaya çıkmamıştı. Böylece Marty beste hırsızı oldu ve Johnny B. Goode'nin geleceğini değiştirdi!

    Ferris Bueller

    Ferris Bueller tam anlamıyla yalancı, sahtekar ve manipülatif bir karakterdi. Sırf okula gitmeyip arkadaşlarıyla zaman geçirebilmek için kız kardeşini yalancı konumuna düşürdü. Müdürünü mahvetti. Bir de arkadaşının babasının arabasının parçalanmasına neden oldu.

    Jack Skellington

    Nightmare Before Christmas'ın yıldızı Jack Skellington, Tim Burton'ın bizlere iyi biriymiş gibi gösterdiği karakterlerden biri olabilir. Ama bu durum onun Noel Baba'yı kaçırdığı ve yerine geçtiği gerçeğini değiştirmiyor. O bir suçlu!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top