Hesabım
    Korku Filmi "Haunt"tan İlk Görseller Geldi

    Kanlı korku filmi "Haunt"ın ilk görselleri yayınlandı.

    Ölümcül bir kedi-fare oyunu vadeden korku filmi Haunt'tan ilk görseller yayınlandı. Geçtiğimiz yılın en başarılı korku filmlerinden biri olan Sessiz Bir Yer'in senaryosu üzerinde, filmin yönetmen ve oyuncusu John Krasinski ile birlikte çalışan ikili, Scott Beck ve Bryan Woods'un yeni filmi olan "Haunt", bol kanlı bir korku filmi. Filmin senaryosunda da yönetmen ikilisinin imzaları bulunuyor.

    Filmin konusu; Harper aşırı sorunlu olan erkek arkadaşından yeni ayrılabilmiş genç bir kadındır. Cadılar Bayramı'ndan önceki hafta içinde kendi içindeki gücü bulan genç kadın sonunda ilişkisini sonlandırır ve hayatına devam etmek için adımlar atmaya başlar. Cadılar Bayramı için arkadaşlarıyla bir araya gelen Harper, eğlence olarak fazlasıyla perili olduğu ve ziyaretçilerinin en büyük korkularından beslendiği şeklinde tanıtılan bir perili ev oyununa katılır. Ancak bu perili evin içinde hiç beklemediği dehşetlerle karşılaşacaktır. Perili evde hayatta kalmaya çalışan arkadaş grubu Cadılar Bayramı'nda eğlenme amaçlı katıldıkları bu oyunda kimi kabusların gerçek olduğunu öğreneceklerdir...

    "Çekim inanılmazdı, çünkü her şeyden önce, üretim tasarımcımız ve sanat yönetmen ekibimizle, işleyen mekanizmalara sahip kendi perili evimizi inşa edebildik" diyen Beck, "Bu inanılmaz abartılı setlerde dolaşmak Willy Wonka’nın çikolata fabrikasında olmak gibiydi. Bunun ötesinde, aslında sadece sezonun tadını çıkarmak isteyen bu arkadaş grubunun ekipçe verdikleri hayat mücadelesini filme çekebildik." diye belirtti.

    Çekimleri Cincinnati'de gerçekleştirilen korku filminin başrolünde; Amerikan komedi dizisi Faking It'in Karma'sı, The Bold Type'ın Jane Sloan'u güzel oyuncu Katie Stevens yer alıyor.Filmin oyuncu kadrosunda Will Brittain, Lauryn Alisa McClainAndrew CaldwellShazi Raja ve  Schuyler Helford gibi isimler yer alıyor.

    Film prömiyerini 8-15 Ağustos arasında gerçekleştirilecek olan Popcorn Frights Festivali'nde yapacak. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği ise şu an için belirsizliğini koruyor.

    Korku Filmi "Haunt"tan İlk Görseller

    Korku Filmi "Haunt"tan İlk Görseller

    Korku Filmi "Haunt"tan İlk Görseller

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top