Hesabım
    "Fırıncının Karısı"nda Büşra Pekin'den "Sen Olsan Bari" Performansı!

    Büşra Pekin'den sürpriz performans!

    Murat Onbul'un yönetmen koltuğuna oturduğu ve geçtiğimiz haftalarda izleyicileriyle buluşmaya başlayan komedi türündeki Fırıncının Karısı filminde Büşra Pekin'in performansı ses getirdi. Aleyna Tilki'nin akıllara kazınan şarkısı "Sen Olsan Bari" ile Büşra Pekin'den gelen sürpriz performans konuşulmaya devam ediyor!

    Büşra Pekin ve Alper Kul'un başrolünde yer aldığı Fırıncının Karısı, hareketlerinden şüphelendiği kocasını takip etmeye karar veren genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Naif bir kadın olan Ferdane’nin, kocası fırıncı Mustafa ile sıradan bir yaşamı vardır. Maskülen ve kıskanç bir adam olan Mustafa’nın davranışlarına alışan Ferdane, bir süre sonra beklemediği durumlarla karşı karşıya kalır. Kocasında büyük değişiklikler fark eden Ferdane, bunun geçici bir şey olduğunu düşünse de işler pek de onun düşlediği gibi değildir. Olduğunun tam aksi davranışlar sergileyen Mustafa’nın bu hali Ferdane’yi büyük bir meraka sürükler. Kocasındaki değişimin nedenini öğrenmek isteyen Ferdane, Mustafa’yı takip etmeye karar verir. Kendisine yardım etmesi için kardeşi Ramazan’ı da yanına alan Ferdana, kocasını peşine düşer. Bu sırada, İsmail’in kötürüm ablası, kızı Hacer ve büyücü “Vahdi Dede”nin de olaya karışması işlerin daha da karışık bir hal almasına neden olur. Tüm bu kargaşaya neden olan olayın açığa çıkmasıyla Mustafa, Ferdane ve Ramazan, kendilerini büyük bir maceranın içinde bulur.

    Büşra Pekin'in Anadolu ağzıyla sergilediği Sen Olsan Bari performansı, filmin en eğlenceli anlarından birini oluşturuyor. Sosyal medyada da sahne, konuşulmaya devam ediyor. Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'da ve Azerbaycan'da vizyona giren Fırıncının Karısı'nın oyuncu kadrosunda Alper Kul ve Büşra Pekin'in yanı sıra, Düğün Dernek, İşler Güçler gibi yapımlardan tanıdığımız Korhan Herduran, son olarak Aykut Enişte'de izlediğimiz Ferdi Sancar, Kıvanç Sezer imzalı Küçük Şeyler filminde rol almış olan Seda Türkmen, Borç, Dört Köşe, Neden Tarkovski Olamıyorum gibi yapımlardan tanıdığımız Beyti Engin ve Hayat Ağacı, Küçük Esnaf gibi yapımlarda rol alan Ayça Koptur bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top