Hesabım
    Blumhouse'un Dört Yeni Korku Filminden İlk Görseller Geldi!

    Blumhouse'un Amazon'da yayınlanacak olan filmlerinden görseller paylaşıldı.

    En iyi korku filmlerinin hayata geçirilmesine yardımcı olan Blumhouse prodüksiyon şirketinin, geçtiğimiz hafta içerisinde 8 filmlik bir anlaşmaya imza attığı resmi olarak açıklanmıştı. Amazon ile yapılan anlaşmanın ilk dört filmi hakkında bilgi verilmişti. Şimdi ise bu filmlerden yeni görseller paylaşıldı. 

    Jason Blum'un kurucusu olduğu Blumhouse prodüksiyon şirketinin sekiz yeni filmi Amazon'daki izleyicileriyle buluşacak. Düşük bütçeli indie filmlerden oluşan bu sekiz filmden dördü hakkında bilgi paylaşıldı. Bu dört filmin tamamı Ekim ayı içerisinde gösterime sunulacak. The Lie ve Black Box filmlerinin gösterim tarihi 6 Ekim olarak belirlenirken, Nocturne ve Evil Eye için takvimlerde 13 Ekim tarihi işaretlendi. Tüm filmler böylece Cadılar Bayramı döneminden önce izleyici karşısında olacak.

    Görünmez AdamHayal AdasıCadılar BayramıKapanLanet  gibi yapımları geliştiren Blumhouse, iddialı projelerle karşımıza geçmeye devam ediyor. Şirket, Halloween Kills ve Halloween Ends'in yanı sıra yeni Paranormal Activity filmi, The Forever Purge, Dracula, The Craft, The Thing, Wolfman gibi önemli projeler için harekete geçmiş bulunuyor.

    Blumhouse'un gelecek 8 filmi, coronavirüs salgınının sektöre etkileriyle birlikte sinemalarda gösterime giremeyeceği için Amazon'a geçiş yaptı. Birçok film şirketi de Blumhouse'un izlediği yolu izliyor ve filmlerini streaming platformlarına devrediyor. Bu konuda Universal kendi yolunu buldu ve filmlerini bir süredir VOD olarak izleyiciyle buluşturuyor. Warner Bros ise sinema deneyimi konusunda geleneksel çizgisini bozmuyor.

    The Lie

    Peter Sarsgard ve Joey King başrollü The Lie, 6 Ekim'de gösterimde olacak.

    Black Box

    Mamoudou Athie ve Phylicia Rashad'ı başrolüne yerleştiren Black Box, 6 Ekim'de izleyici karşısında olacak.

    Nocturne

    Nocturne, 13 Ekim'de Amazon'daki yerini alacak.

    Evil Eye

    Sarita Choudhury ve Sunita Mani başrollü Evil Eye, 13 Ekim olan gösterim tarihini geri sayım ile bekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top