Hesabım
    Robert Pattinson, "The Batman" Setinde Görüntülendi!

    Robert Pattinson'ın Bruce Wayne imajını yeniden görme şansı yakaladık.

    DC Evreni'ne ait olan The Batman'in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Set görsellerine baktığımızda, filmin fragmanında izlediğimiz cenaze sahnesine Bruce Wayne'in katıldığı zamana gidildiğini görüyoruz. Bu kez Bruce Wayne'in yanı sıra Catwoman rolündeki Zoe Kravitz'i de görüyoruz.

    The Batman'in vizyon tarihi geçtiğimiz haftalarda, Warner Bros'un yeni kararıyla birlikte 2021 yılının Ekim ayından 2022'nin Mart ayına alınmıştı. Warner Bros, Tenet'i acele bir şekilde vizyona sokarak yaptığı yanlıştan ve ettiği zarardan diğer blockbuster filmlerinde dönmeye çalışıyor gibi görünüyor. The Batman, vizyon tarihinin ertelenmesinin yanı sıra başrol oyuncusu Robert Pattinson'ın coronavirüs kapması gibi aksaklıklara maruz kalmıştı. Filmin çekimleri de ilk olarak pandeminin patladığı dönem olan Mart - Nisan arasında yapılmaya başlanmıştı. Eğer sağ salim The Batman'i sinemalarda görmeyi başarırsak, ülkemizde daha erken bir tarihte göreceğiz. Daha doğrusu filmin vizyon tarihi Amerika'da olduğu gibi 2022'ye henüz alınmadı ve 2 Ekim 2021 olarak bırakıldı.

    The Batman'in oyuncu kadrosunda Bruce Wayne rolünde Robert Pattinson, Catwoman rolünde Zoe Kravitz, Carmine Falcon rolünde John Turturro, Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis, The Riddler rolünde Paul Dano, Gil Colson rolünde Peter Sarsgard, Jim Gordon rolünde Jeffrey Wright, The Penguin rolünde Colin Farrell gibi isimler yer alıyor. Matt Reeves yönetmenliğindeki The Batman, Batman: Year One çizgi romanlarından uyarlanıyor. DC film evreninin ikinci kısım bağımsız yapımları arasında yer alıyor. Wonder Woman, Aquaman, Superman gibi kahramanlarıyla bir arada görmeyeceğiz ve muhtemelen Joker'in yer aldığı dönem ve evrende göreceğiz.

    The Batman

    The Batman

    The Batman

    The Batman

    The Batman

    The Batman

    The Batman

    The Batman

    The Batman

    The Batman

    The Batman

    The Batman

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top