Hesabım
    James Gunn İmzalı "The Suicide Squad" Ekibi, Empire Magazine Kapağında!

    The Suicide Squad ekibinin bir arada olduğu kapak görselleri paylaşıldı.

    James Gunn'ın beklentileri arşa çıkardığı The Suicide Squad filmi, bu ay Empire Magazine'in yeni sayısına konuk oluyor. Önümüzdeki yılın muhtemelen en çok izlenen filmlerinden biri olacak The Suicide Squad'da yer alan tüm karakterleri, bu kapak görselleri sayesinde yakından inceliyoruz. Hepsi kostümlü olarak karşımıza çıkıyor ve James Gunn da onlara eşlik ediyor.

    Henüz The Suicide Squad'ı izlememiş olabiliriz. Ancak şimdiden filmdeki karakterlerden biri spin-off dizisine sahip oldu. John Cena'nın canlandırdığı Peacemaker karakterinin, HBO Max'te kendine ait bir dizisi olacak. Gunn, her ne kadar Disney ile kavgalı olsa da Marvel'a Guardians of The Galaxy ile büyük bir başarı getirmişti. Şimdi ise bu başarısını DC'ye taşıyacak gibi görünüyor. Söylenenlere göre The Suicide Squad, 1970'li yılların savaş filmlerine benzeyecek.

    The Suicide Squad'ın oyuncu kadrosunda Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie, başarılı oyuncu Viola DavisJai Courtney Joel KinnamanDavid DastmalchianJohn CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker yer alıyor. Film, 6 Ağustos 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

     Film, 6 Ağustos 2021 tarihinde sinemalarda olacak.

    The Suicide Squad

    The Suicide Squad

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top