Hesabım
    Zack Snyder İmzalı "Army of The Dead"den Özel Görseller Paylaşıldı

    Dave Bautista'lı Army of The Dead'den yeni görseller!

    Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan ve gündemde olan yönetmeni Zack Snyder'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Army of The Dead filminden özel ayrıntılar paylaşıldı. Yayınlanan iki yeni görsel, Entertainment Weekly'ye özel olarak meraklıların karşısına çıktı. Zombi temalı Army of The Dead'in tüm ekibini görsellerden birinde görüyoruz. Diğerinde ise yıldız oyuncu Dave Bautista ve Ella Purnell'i bir arada görüyoruz

    Zack Snyder bu yıl iki ayrı filmi üzerinde bolca çalıştı. Bunlardan biri Justice League iken diğeri Army of The Dead oldu. Hem yönetmenliği, hem hikayesi hem de senaryosunun Snyder'ın ellerinden çıktığı filmin konusu ise şöyle: Army of the Dead, Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında yaşananları konu ediyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır.

    Army of The Dead'in oyuncu kadrosunda Dave Bautista ve Ella Purnell'in yanı sıra Tig NotaroMatthias SchweighöferAna de la RegueraGarret DillahuntHiroyuki SanadaTheo RossiRyan WatsonOmari Hardwick gibi isimler yer alıyor. Zack Snyder'ın söylediklerine göre, Army of The Dead karşımıza büyük bir sürprizle çıkacak. Bu filmin en önemli ögelerinin soygun ve tabii zombi salgını olduğu biliniyor. Ama henüz bilmediğimiz başka bir olayın daha olduğu söyleniyor.

    :"Sade bir zombi kaosu bekliyor olabilirsiniz, bunu kesinlikle alacaksınız da. Ama aynı zamanda bu müthiş macerada inanılmaz karakterler izleyeceksiniz. Bu karakterlerle birlikte gelen samimilik ve duygusallık sizin için sürpriz olacak."

    Army of The Dead'in ne zaman izleyici karşısına çıkacağı henüz bilinmiyor.

    Army of The Dead

    Army of The Dead

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top