Hesabım
    "Borderlands" Uyarlaması Hakkında Bildiğimiz Her Şey

    Cate Blanchett başrollü Borderlands'in uyarlaması nasıl olacak?

    Gearbox bünyesindeki popüler oyun serisi Borderlands, film oluyor. İlk kez 2009 yılında piyasaya sunulan oyunun son parçası Borderlands 3, 2019 yılında oyuncuların karşısına çıkmıştı. Aksiyon türündeki RPG oyunu, fantastik bir uzay western'i olmasıyla ün salmıştı. Yalnızca Borderlands 3'ün satışları bile 45 milyonu aştı. Şirketin oyunlar üzerinden elde ettiği toplam gelir ise 1 milyar doları buldu.

    Borderlands oyunları, Lionsgate altında filme uyarlanacak. Pandora'da geçen hikayede adeta bir efsane olan kasaya ulaşmak için mücadele veriliyor. Karakterlerimiz ise hazine avcısı olarak aksiyona girişiyor. Verilen bir görevden diğer göreve koşarken Pandora'nın vahşi yaşamıyla savaşmak karakterin uğraşması gereken şeylerden biri oluyordu. Aynı zamanda çeşitli askeri gruplar kasayı açmaya gelenleri durdurmak için ellerinden geleni yapıyorlardı.

    Borderlands hakkında bugüne kadar çok sınırlı haber paylaşıldı. Biz de tüm bu detayları bir araya getirdik. İşte Borderlands hakkında bildiğimiz her şey!

    Borderlands

    Borderlands filmi Eli Roth'un yönettiği en büyük beklentili blockbuster film olacak. The Green InfernoHostelCabin Fever gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Roth son olarak The House with a Clock in Its Walls'da, aynı zamanda Borderlands'in yıldızları olması beklenen Cate Blanchett ve Jack Black ile birlikte çalışmıştı.

    Borderlands

    Gelmiş geçmiş en iyi HBO dizilerinden biri olan Chernobyl'in yazarı Craig Mazin, Borderlands'in senaryosunu kaleme alıyor. Mazin son olarak HBO ile ikinci bir anlaşma yaptı. Bu anlaşmaya göre Mazin, bir diğer oyun uyarlaması olan The Last of Us projesinde yer alacak. Yani Borderlands'in çok sağlam bir senaryosu olacak.

    Borderlands

    Yıldız oyuncu Cate Blanchett'i Borderlands'in Lilith'i olarak izleyeceğiz. Lilith, Borderlands'te The Siren olarak biliniyor. Oyunda Siren türünden 6 karakter bulunuyor. Ancak Lilith, filmde yer alabilecek tek karakter. Hatta Eli Roth'un filminin oyunun hikayesinden biraz sapacağı söyleniyor.

    Borderlands

    Borderlands'te Jack Black, Claptrap isimli bir robotu seslendirecek. Black ile birlikte Jumanji'de rol alan Kevin Hart, paralı bir asker olan Roland'a hayat verecek. Jamie Lee Curtis'i ise Pandora'da bir arkeolog olan Tannis olarak izleyeceğiz.

    Borderlands

    Söylenenlere göre Borderlands filmi, oyuna göre daha farklı baş kahramanlar üzerinden gidecek. Örneğin Lilith karakteri esasen oyunun ikincil kahramanlarından biriydi. Ama filmde Lilith baş karakter olacak. Dedikodulara göre filmde Lilith, Atlas'a ait uzay hapishanesinde olacak. Şirketin sahibi, eğer kızını kurtarırsa Lilith'e özgürlüğünü kazandıracağını söyleyecek. Ama patronun kızı, değerli bir kasayı açmanın tek anahtarı olacak. Atlas ise bunu kendi çıkarları için isteyecek.

    Borderlands

    2016 yapılan haberlere göre şirket, Borderlands uyarlamasının 18 olmasını istiyor ve buna karar kılındı. Oyunların M reytingi aldığı biliniyor. M'in anlamı, oyunlara 17 yaş sınırı konulmasıydı. Böyle bir oyunun genel izleyiciye hitap etme fikri her durumda kulağa kötü geliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top