Hesabım
    Christian Bale, Thor: Love and Thunder İçin Saçlarını Kazıttı

    Christian Bale, Sydney yakınlarında görüldü.

    Daily Mail'in haberine göre Christian Bale, Thor: Love and Thunder'ın çekimlerine katılmak üzere Sydney'e geldi. Ama Sydney'de değil, ailesi ile birlikte kısa bir tatil yaptığı Palm Beach'te görüldü. Gorr The God Butcher'ı canlandıracak olan oyuncunun saçlarını kazıtması dikkatleri çekti.

    Marvel Sinematik Evreni'nin yeni evresinde Christian Bale'i görecek olmak tüm hayranların ilgisini topladı. Bale, Hollywood'un üst sınıf oyuncularından biri olmasıyla beğenilerek takip ediliyor. Son olarak Ford V Ferrari ve Vice'ta görülen Bale, Thor: Love and Thunder'ın setine katılmak üzere Sydney'e 1 saat yakınlığındaki bir sahilde görüntülendi. Oyuncu, rolü için saçlarını kazıtarak Gorr The God Butcher görünümüne bürünmeye hazırlanıyor.

    Thor: Love and Thunder'a Jane Foster'ın kanser hastalığıyla mücadele etmesiyle giriş yapacağız. Ancak bunun ardından Jane, Thor benzeri yeni güçler kazanacak ve yeni maceralara doğru yol alacağız. Filmin oyuncu kadrosunda Kötü adam Gorr the God Butcher'ı canlandıran Christian Bale, Jane Foster rolünde Natalie Portman, Asgard'ın yeni kraliçesi olarak Tessa Thompson, uzaylı Korg rolünü yeniden canlandıran Taika Waititi, Asgardlı savaşçı Sif olarak geri dönenen Jaimie Alexander ve henüz tam olarak açıklanmayan bir rolle Russell Crowe yer alacak.

    Taika Waititi'nin yönetmeni, Chris Hemsworth'ün ise başrolü olduğu “Thor: Love and Thunder”, 6 Mayıs 2022'de gösterime girecek.

    Thor: Love and Thunder

    Christian Bale, Palm Beach'te...

    Thor: Love and Thunder

    Bale, saçlarını kazıtmasıyla dikkatleri çekti.

    Thor: Love and Thunder

    Oyuncu, Thor'un düşmanı olarak karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top