Hesabım
    Disney Uyarlaması "Cruella"dan Yeni Teaser ve Karakter Posterleri!

    Emma Stone başrollü Cruella'dan yeni detaylar paylaşıldı!

    Emma Stone'un yıldızı olduğu uyarlama film Cruella için geri sayım başladı. Mayıs ayı içerisinde izleyici karşısına çıkacak olan filmden yeni bir teaser ve karakter posterleri paylaşıldı. Teaser, heyecanın daha da artmasına neden oldu.Emma Stone'dan önce 101 Dalmaçyalı filminde Cruella karakterini Glenn Close canlandırmıştı. Oyuncu, bu rolü yeniden oynamak istediğini yakın zamanda belirtmişti...

    Başkahramanımızı canlandıran Stone'un yanı sıra Cruella'da I, Tonya, BlackKklansman, Cobra Kai gibi yapımlardan tanıdığımız, ayrıca Clint Eastwood yönetmenliğindeki The Ballad of Richard Jewell'ın başrolü olan,  Spike Lee'nin Da 5 Bloods'ında yer alan Paul Walter Hauser ile Yesterday, Game of Thrones, Requim gibi yapımlarda karşımıza çıkan Joel Fry eşlik ediyor. Ayrıca Mark StrongEmma ThompsonKirby Howell-Baptiste ve Emily Beecham'ı izleyeceğiz.

    Cruella'da gotik görünümüyle herkesin ilgisini çekmeyi başaran Emma Stone, filmde bir moda ikonu olacak gibi görünüyor. Temizlikçilikten sonra modaya sıçrama yapan Cruella'nın tek isteğinin biraz sanat çalışmak, biraz da bela çıkarmak olduğu biliniyor. Filmde Cruella'nın alt etmeye çalıştığı isim Emma Thompson'ın canlandırdığı Baroness von Hellman olacak. Baroness'in tek düşüncesi ise modaya kendisinin hakim olması ve bu hakimiyetin bozulmamasıdır.

     

    Cruella Karakter Posterleri

    Emma Stone, Cruella olarak karşımıza çıkacak.

    Cruella Karakter Posterleri

    Paul Walter Hauser, Cruella'nın sağ kollarından Horace'ı canlandıracak.

    Cruella Karakter Posterleri

    Emma Thompson, Cruella'nın nefret ettiği Baroness'e hayat verecek.

    Cruella Karakter Posterleri

    Joel Fry, Cruella'nın bir diğer sağ kolu Jasper'ı canlandıracak.

    Cruella Karakter Posterleri

    Kirby Howell Baptiste, Anita'ya hayat verecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top