Hesabım
    Escape Room 2'den İlk Görseller Paylaşıldı!

    Ölümcül Labirent 2'den ilk görseller!

    Sony Pictures bünyesindeki 2019 yapımı korku filmi Escape Room'a devam filmi geliyor. Escape Room 2'den ilk görseller ise resmi olarak paylaşıldı. İlk film, 9 milyon dolarlık mini bir bütçeyle hayata geçirilmiş ve bunun sonucunda iyi bir gişe hasılatı elde etmişti. Taylor Russell McKenzie ve Logan Miller'ın başrolünde yer alacağı devam filmi Escape Room 2, Escape Room: Tournament of Champions adını aldı.

    Ülkemizde Ölümcül Labirent adı ile vizyona giren Escape Room filmi kaçış odasından kurtulmaya çalışan altı yabancının hikayesini konu ediniyordu.  6 kişinin hayatı, kendilerine gönderilen bir postadan sonra bambaşka bir hal alır. Birbirini tanımayan altı yabancıya, bir kaçış odasının giriş biletleri gelir. Üstelik büyük bir ödül de vardır. Eğer içlerinden kaçış odasından çıkmayı başaranlar olursa, bir milyon dolar ödülün sahibi olacaktır. Kimsenin, kendilerine sunulan bu fırsatı kaçırmaya niyeti yoktur.

    Orijinal film olan Escape Room'un yönetmeni Adam Robitel, Escape Room 2'nin yönetmenliğini üstleniyor. Escape Room: Tournament of Champions'ın oyuncu kadrosunda Taylor Russell McKenzie ve Logan Miller'ın yanı sıra Orphan'ın yıldızı Isabelle Fuhrman, Pose'dan tanıdığımız Indya Moore, Teen Wolf'un sevilen oyuncularından Holland Roden, The 100 ile tanınan Thomas Cocquerel ve Carlito Olivero yer alıyor.

    Escape Room 2, yurt dışında 16 Haziran tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Ülkemizde ise 7 Ocak 2022 için takvimlerdeki yerini koruyor.

    Escape Room 2

    Escape Room 2

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top