Hesabım
    "Batgirl"de Görülebilecek DC Kahramanları

    HBO Max filmi Batgirl'de hangi kahramanları izlemek istiyoruz?

    Warner Bros'un HBO Max için çekme kararı aldığı süper kahraman filmi Batgirl için harekete geçildi. Henüz film hakkında hiçbir detay belli değil. Ama sosyal medyada DC hayranları, şimdiden Warner Bros'a sipariş vermeye başladı. Adil El Arbi ve Bilall Fallah'ın yönetmenliğini üstleneceği Batgirl filminde görülmesi istenen karakterler konusunda tartışmalar bulunuyor. Biz de Batgirl'de karşımıza çıkabilecek 6 önemli DC kahramanını sizin için listeledik...

    Batgirl, Gotham City'de Barbara Gordon'ın hikayesine odaklanacak. Barbara, şehrin en tanınan komiseri Jim Gordon'ın kızı olarak tanınıyor. Karakter ilk kez çizgi romanlarda 1967 yılında görülmeye başlanmıştı. Detective Comics #357 ile karakter, çizgi romanlara giriş yaptı. Batgirl sinemada ise Joel Schumacher'in Batman & Robin filminde görülmüştü. Karakteri Alicia Silverstone canlandırıyordu. Yeni filmde kahramana kimin hayat vereceği bilinmiyor.

    Batman

    Batgirl denilince akla gelen en önemli kahraman Batman olacaktır. Tabii Batman'in bir yan karakter olması şartıyla, Batgirl'ün yanında görmek isteriz.

    James Gordon

    Çizgi romanlarda bulunan Batgirl, yani Barbara Gordon'ın babası James Gordon olarak biliniyor. Bu durumda meşhur komiser James Gordon olmadan bir Batgirl filmi olamaz.

    James Gordon Jr.

    Barbara Gordon'ın yetim kuzeni James Gordon Jr., sınır tanımayan, katil ruhlu bir psikopat olarak Batman: Year One'da karşımıza çıkmıştı. Eğer karanlık tonda bir film çekilecekse James Gordon Jr.'ı görmek isteriz.

    Nightwing

    Batgirl ile romantik bir yakınlığı bulunan Nightwing, yani  Dick Grayson ilk kez Detective Comics'te görülmüştü. Uzun süre boyunca Batman ile birlikte çalışan Robin, Batman'in gölgesinden kurtulur ve Nightwing olur.

    Strix

    Strix, yani Mary Turner, organize suç topluluğu Court of Owls tarafından gönderilen bir kötü kahramandır. Hatta eğer karaktere şans verilirse bir Birds of Prey üyesi olabileceği söyleniyor.

    Black Canary

    Birds of Prey'de izlediğimiz Black Canary, Batgirl'ün Birds of Prey ile bağlantısını oluşturabilir. İkilinin The All News Birds of Prey'de önemli roller üstlendiği biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top