Hesabım
    Spider-Man'in Solo Filmi Hak Eden Düşmanları

    Siz hangi Spider-Man düşmanına film çekilmesini isterdiniz?

    Sony Pictures, Spider-Man'in haklarının tamamını Disney'in elinden aldı ve kahramanı yeni oluşturulan evrene yakında dahil edecek. Bu sırada yeni Marvel evrenine Venom, Morbius, Batgirl, Madame Web gibi kötü kahramanlar ya da anti kahramanlar katıldı. Venom'un ikinci filmi Let There Be Carnage ve Jared Leto başrollü vampir filmi Morbius gösterime girmeye hazırlanıyor. Batgirl'ün HBO Max üzerinden izleyici karşısına geçeceği açıklandı. Biz de Sony'nin bu kötü kahramanları Spider-Man etrafında toplama merakına yeni kahramanlar katabileceğini düşündük. İşte yeni Marvel evreninde parlayabilecek kötü kahramanlar!

    Spider-Man Kötüleri

    The Chameleon: The Amazing Spider-Man'in 1. çizgi romanında karşımıza çıkan Chameleon, adından da anlaşılacağı üzere bir bukalemunun güçleri sahipti.

    Spider-Man Kötüleri

    Wilson Fisk - Kingpin: Bir mafya lideri olan Kingpin'i daha önce Spider-Man animasyonlarında ve Daredevil dizisinde izlemiştik. Vincent D'Onofrio'yu Kingpin olarak yeniden görmeyi çok isteriz.

    Spider-Man Kötüleri

    Felicia Hardy - The Black Cat: Esasen Sony, Black Cat filmi hakkında düşünceler içerisinde bulunuyor. Bir profesyonel hırsız olan Black Cat, tıpkı DC'nin Catwoman'ına benziyor.

    Spider-Man Kötüleri

    Flint Marko - Sandman: Flint Marko, nükleer güce maruz kaldığında şekil değiştirme özelliğine sahiptir. Flint'in bir kızı ve eşi vardır. Güçleri yüzünden onlardan ayrı kalır.

    Spider-Man Kötüleri

    Spencer Smythe: Spencer Smythe, J. Jonah Jameson'ın Spider-Man'i öldürmek üzere işe aldığı bir bilim adamıdır. Robotlar konusunda uzman olan Spencer, Spider-Man'i öldürmesi için sayısız robot üretir.

    Spider-Man Kötüleri

    Green Goblin: Green Goblin'i Sam Raimi'li Spider-Man filmlerinde Willem Dafoe canlandırmıştı. Spider-Man'in düşmanları arasında en güçlülerden biri de Green Goblin'dir. Hayatını, Peter Parker'ı yok etmeye adamıştır. İlişkileri tıpkı Batman ile Joker'e benzer.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top