Hesabım
    Amazon'un "Fallout" Dizisine İlk Bakış!

    Amazon Prime Video, Fallout video oyunu serisinin 25. doğum gününü kutlamak için, merakla beklenen dizi uyarlamasından yeni bir görüntü yayınladı.

    Amazon Prime Video

    "Westworld"un yaratıcıları Lisa Joy ve Jonathan Nolan'ın Prime Video için geliştirdiği "Fallout" dizisinden ilk görsel yayınlandı. Dizinin uyarlandığı Fallout video oyunu serisi, insanlığın neredeyse nükleer bir soykırım tarafından yok edildiği bir gelecekte geçiyor. Dizinin ilk görseli, kıyamet sonrasında insanların hayatta kaldığı devasa yer altı barınaklarından birini gösteriyor.

    Çoğu Fallout oyununda, oyuncuların insan vücudunu radyasyondan koruyabilen ve Dünya'da dolaşan mutant yaratıklara karşı bir miktar savunma sağlayabilen ağır bir zırh kullanarak dış dünyayı keşfetmeleri gerekir. Bu keşif görevleri genellikle Barınak için yeni kaynaklar bulmak ya datopluluğunuzun kaosun ortasında gelişmesine yardımcı olabilecek müttefikleri davet etmek için yapılır.

    "Fallout" dizisinin çekim süreci geçtiğimiz Haziran ayında başladı. Dizinin konusu gereği CGI ağırlıklı olması gerektiği düşünüldüğünde, post prodüksiyon sürecinin uzun süreceği tahmin ediliyor. Henüz resmi yayın tarihi açıklanmadı.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Ella Purnell, Walton Goggins, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones ve Aaron Moten gibi isimler yer alıyor. Yürütücü yapımcı Jonathan Nolan aynı zamanda ilk bölümü yönetecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top