Hesabım
    Disney+’ın Merakla Beklenen "Atatürk" Dizisinden İlk Fragman!

    Disney+’ın dev prodüksiyonlu ‘Atatürk’ dizisinin ilk tanıtımı Cumhuriyet Bayramı’na özel bir sürprizle seyirci ile buluştu.

    Disney+

    Disney+’ın dev prodüksiyonlu, merakla beklenen "Atatürk" dizisinin ilk tanıtımı Cumhuriyet Bayramı’na özel bir sürprizle seyirci ile buluştu.

    The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+’ın, Cumhuriyetin 100. yılında yayınlanacak olan ‘Atatürk’ dizisinden ilk tanıtımı seyirci ile buluştu. Cumhuriyet Bayramı’na denk getirilmesi ile dikkatleri üzerine çeken tanıtımda başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal’i canlandırdığı karakteriyle ilk kez izleyici karşısına çıkmış oldu.

    Yarbay Mustafa Kemal’i 10 Ağustos 1915’te, taarruz öncesi Conk Bayırı’nda gördüğümüz, duygu dolu sahneleri ile hafızalara kazınan tanıtımda, Namık Kemal'in “Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini; Yok imiş kurtaracak baht-ı kara mâderini." dizelerine, Atatürk'ün 1921 yılında meclis kürsüsünden verdiği “Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini; Bulunur kurtaracak bahtı kara mâderini.” cevabına atıfta bulunuluyor.

    Yapımını Lanistar Medya, yapımcılığını Saner Ayar ve Hakan Karamahmutoğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu Disney+’ın yeni orijinal dizisi ‘Atatürk’, 2023’te, Cumhuriyet’in 100. yılında, sadece Disney+’ta.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top