Hesabım
    Disney Plus'ın Atatürk Dizisine Bir Yıldız Daha

    Sarp Akkaya hangi rolü üstlenecek?

    14 Haziran'da Türkiye'deki yayınına başlamaya hazırlanan Disney Plus, heyecan yaratan ünlü isimlerle anlaşmış ve yerli diziler için çalışmalara başlamıştı. Kaçış adlı dizisinden fragmanı paylaşan Disney Plus, Atatürk dizisi için bir başrol oyuncusu daha duyuruldu. Aras Bulut İynemli başrollü dizide İttihat ve Terakki'nin liderlerinden Enver Paşa rolünü Sarp Akkaya üstlenecek.  

    Geçtiğimiz günlerde Songül Öden'in Zübeyde Hanım, Mehmet Günsur'un ise Ali Rıza Efendi rolüyle karşımıza çıkacağı açıklanmıştı. Böylece, dizinin ana kadrosu da açıklanmış oldu. Dizi için, Harry Potter film serisinin yıldızı Emma Watson ve Oscar ödüllü besteci Hans Zimmer'in adları da büyük heyecan yarattı ve sosyal medyada çok konuşuldu. 

    Dizinin planlanan yayın tarihinin Cumhuriyet'imizin 100. yılı olan 2023 olacağı konuşuluyor. İlk sezonun 6 bölümden oluşması da planlar dahilinde. Çekimler ise büyük ihtimalle bu yaz başlayacak. Disney Plus, ilk resmi yerli dizisi unvanı alan Kaçış'ın da iki fragmanını paylaştı. Kaçış, iki savaş muhabirinin başından geçenleri konu ediniyor ve başrollerde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu yer alıyor. Dizi, 14 Haziran'da prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top