Hesabım
    Liam Hemsworth "The Witcher" 4. Sezonda Henry Cavill'in Yerine Geçiyor!

    Netflix "The Witcher" 4. sezonda, yeni Geralt'ın Liam Hemsworth olacağını duyurdu.

    Netflix

    Netflix Cumartesi günü yaptığı açıklamada, "The Witcher" 4. sezonda, Henry Cavill'in yerine, Liam Hemsworth'ün "Geralt of Rivia" olarak yer alacağını duyurdu. Hem Cavill, hem de Hemsworth haberi Instagram hesaplarından paylaştı. Cavill, TheWrap'e yaptığı açıklamada; "Rivialı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlarla hem de maceralarla doluydu ve ne yazık ki 4. Sezon için madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım. Benim yerime fantastik Bay Liam Hemsworth Beyaz Kurt'un mantosunu alacak." dedi.

    Liam Hemsworth ise; “Bir Witcher hayranı olarak Geralt of Rivia'yı oynama fırsatı elime geçtiği için çok heyecanlıyım. Henry Cavill inanılmaz bir Geralt oldu, bana dizginleri verdiği ve macerasının bir sonraki bölümünde Beyaz Kurt'un bıçaklarını almama izin verdiği için onur duyuyorum. Henry, yıllardır senin hayranınım ve bu sevilen karaktere kattıklarından ilham aldım. The Witcher dünyasına adım atacağım için gerçekten heyecanlıyım.” dedi.

    Hemsworth, en çok “Açlık Oyunları” serisinde oynadığı rol ile tanınıyor ve bir sonraki filmi bir aksiyon gerilim olan “Land of Bad”de Russell Crowe'la birlikte oynayacak. Cavill en son “Black Adam”da Süpermen olarak geri döndü ve Instagram gönderisinde pelerinli karakter olarak geri döneceğini doğruladı.

    “The Witcher”ın 3. sezonu 2023 yazında Netflix'te yayınlanacak, dört bölümlük prequel serisi “The Witcher: Blood Origin” ise Noel günü başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top