Hesabım
    Marvel'dan Yeni Dizi Geliyor: "Vision Quest"

    Bir süredir söylentileri devam eden "Vision Quest" dizisinin geleceği doğrulandı.

    Disney

    Marvel Sinematik Evreni'ne ilişkin iddialarıyla tanınan Jeff Sneider'ın ortaya attığı "Vision Quest" dizisinin hazırlık aşamasında olduğu Deadline ve Variety tarafından doğrulandı. MCU'nun ilk Disney+ dizisi olan "WandaVision"ın spinnoff'u olan dizi, Paul Bettany'nin Vision karakterine odaklanacak.

    İlk olarak Iron Man'in yapay zeka programı Jarvis'in sesi olarak Marvel dünyasına adım atan Paul Bettany, "Avengers: Age of Ultron"da Jarvis ve Zihin Taşı'nın bir birleşimi olan Vision görünümüne büründü. Vision, "Captain America: Civil War"da da karşımıza çıktı ve "Avengers: Infinity War"da Thanos tarafından öldürüldü. Sonrasında ise "WandaVision" dizisi ile bir kez daha izleyiciyle buluştu.

    "VisionQuest" dizisi, "WandaVision"da gördüğümüz beyaz gövdeli Vision'a yani White Vision karakterine odaklanacak. White Vision, hafızasını ve anılarını geri kazandı ancak artık yeni bir kişilik. Dolayısıyla aslında bildiğimiz Vision'dan farklı bir karakter izleyeceğiz.

    Dizinin "Avengers West Coast: Vision Quest" adlı çizgi romandan uyarlanacağı konuşuluyor. 1989 tarihli bu hikayede parçalara ayrılan ve hafızası silinen, beyaz renge bürünen Vision robotik bir hal alıyordu ancak sonunda duygularını kazanmayı başarıyordu. Dizinin çizgi romanın hikayesine ne kadar sadık kalacağı ve diziyle ilgili diğer detaylar henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top