Hesabım
    Yahya Abdul-Mateen II, Marvel'ın "Wonder Man"i Oluyor!

    Marvel'ın yeni dizisi "Wonder Man"de başrolü Yahya Abdul-Mateen II üstlenecek.

    Beyazperde

    "Aquaman", "Candyman", "Matrix Resurrections" gibi yapımlarda rol alan, "Watchmen" dizisi ile Emmy kazanan Yahya Abdul-Mateen II, Marvel Sinematik Evreni'ne katılıyor. Aktör "Wonder Man" dizisinde, ana karakteri yani Wonder Man olarak bilinen Simon Williams'i canlandıracak.

    Diziyi, "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi" filminin yönetmeni Destin Daniel Cretton ve baş yazar Andrew Guest (Brooklyn Nine-Nine, Community) birlikte geliştiriyorlar ancak Cretton'un diziyi yönetip yönetmeyeceği henüz belli değil. Yönetmenin 2025'te vizyona girecek "Avengers: The Kang Dynasty"nin yanı sıra henüz resmen açıklanmayan Shang-Chi devam filmini de yönetmesi bekleniyor. Dolayısıyla bu çekim takvimine "Wonder Man" sığmayabilir.

    Marvel çizgi romanlarında, Simon Williams, Williams Innovations adlı bir şirketin sahibi olan zengin bir sanayici. Tony Stark'ın şirketi Stark Industries ile olan rekabeti sonucunda Williams Innovations piyasadan silinince Simon Williams, umutsuzluk içinde Baron Zemo'ya gider ve süper güçlerine kavuşur. Zemo onu Avengers'a sızması ve sonra onlara ihanet etmesi konusunda yönlendirir. Ne var ki Simon Avengers'a gerçekten katılır ve spin-off ekibi West Coast Avengers'ın kurucu üyelerinden biri olur.

    Dizinin çizgi romanlardaki hikayeyi ne kadar işleyeceği bilinmiyor ancak Simon Williams'ın bir aktör ve dublör olarak yer aldığı hikaye örgüsü de diziye dahil olacak gibi görünüyor. Çünkü Ben Kingsley'in "Iro Man 3" ve "Shang-Chi"de canlandırdığı başarısız aktör Trevor karakteri de "Wonder Man" ile geri dönecek.

    Marvel Studios, "Wonder Man" için henüz bir prömiyer tarihi duyurmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top