Hesabım
    "The Last of Us" Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

    HBO dizinin yayın tarihini "yanlışlıkla" açıkladı.

    HBO

    HBO, "The Last Of Us" dizi uyarlamasının resmi çıkış tarihini yanlışlıkla açıkladı. Pedro Pascal ve Bella Ramsey'nin, Joel ve Ellie karakterlerine hayat verdiği "The Last of Us", kısa sürede HBO'nun son yıllarda en çok beklenen projelerinden biri haline geldi.

    Naughty Dog tarafından geliştirilen ve PlayStation’ın en önemli markalarından biri olan "The Last of Us" oyunundan uyarlanan dizinin yazarlarından biri oyunun yaratıcısı Neil Druckmann. Oyun, ülkeyi kıyamete sürükleyen bir beyin virüsünün ardından hayatta kalan karakterlere odaklanıyor.

    Yüksek bütçesi ve sevilen oyuncuların yer aldığı kadrosuyla heyecan yaratan dizinin yayın tarihi, HBO Max uygulamasında dizinin tanıtım sayfasını ziyaret etmek isteyen kullanıcıların dikkatiyle ortaya çıktı. Resmen açıklanmamasına rağmen tanıtım sayfasında, dizinin 15 Ocak 2023 tarihinde yayınlanacağı bilgisi yer alıyordu. Daha sonra dizinin yapım ekibinden bir yetkili bu tarihi onayladı.

    "The Last of Us" tüm insanlığı yok eden salgının tek çaresi olan 14 yaşındaki Ellie ve kızının trajik kaybından sonra hayatta kalmayı başaran Joel karkterlerini takip ediyor. Joel, Ellie'yi sağ salim bilim insanlarına teslim etmelidir ama yapılan işlemler sonrasında Ellie'nin sağ kalıp kalmayacağı belli değildir. Joel, insanlığı kurtarmaktansa Ellie'yi kurtarmayı tercih edecektir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top