Hesabım
    Guy Ritchie İmzalı "The Gentlemen" Dizi Oluyor

    Netflix, Guy Ritchie'nin "The Gentlemen" filminin devamı niteliğinde bir dizi sipariş etti.

    Miramax

    Netflix, Guy Ritchie ile birlikte "The Gentlemen" için bir devam dizisi geliştiriyor. Ritchie'nin "King Arthur: Legend of the Sword", "Alaaddin" gibi filmlerden sonra suç türüne geri döndüğü film 2020 yılında, Covid-19 pandemisi dünyayı kasıp kavurmadan hemen önce vizyona girdi ve 22 milyon dolarlık bütçesiyle 115 milyon dolar kazandı.

    Kurduğu suç imparatorluğunu bırakmak isteyen bir adamın hikayesini anlatan filmde Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Jeremy Strong, Colin Farrell, Michelle Dockery, Henry Golding, Hugh Grant gibi isimler rol aldı.

    Matthew McConaughey'in canlandırdığı Mickey Pearson, Londra'da kurduğu suç imparatorluğunu bırakıp Amerika'ya ailesinin yanına dönmek ister ve işlerini devretmek için ünlü milyarder Matthew (Jeremy Strong) ile anlaşır. Bu sırada, yıllardır gözünden sakındığı arazilerini Coach ve çetesinden koruması ve yıllardır peşinde olan özel dedektif Fletcher'dan (Hugh Grant) kurtulması gerekmektedir...

    Bir saatlik drama dizisi için Guy Ritchie yazar, yönetmen ve baş yapımcı olarak geri dönecek. Dizide başrolü Theo James (Time Traveller's Wife, Divergent) üstlenecek. Dizi, vefat eden babasının mülkünü devralan Eddie karakterinin Pearson tarafından yönetilen bir suç girişimine karıştığını fark etmesini anlatacak. Henüz hazırlık aşamasında olan dizinin yayın tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top