Hesabım
    "Carnival Row" Sonunda 2. Sezona Kavuşuyor

    Amazon'un unutulmuş fantastik dizisi, dört yıl aradan sonra 2. sezonuyla geri dönecek.

    Amazon Prime

    Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden yıllar önce, başka bir fantezi dizisi Amazon abonelerini büyülemişti. Orlando Bloom ve Cara Delevingne'in başrollerini paylaştığı Viktorya döneminde geçen fantastik dizi “Carnival Row"un ilk sezonunun yayınlanmasının üzerinden tam dört yıl geçti.

    Amazon Prime Video'nun pandemi sebebiyle 2. sezon çekimleri aksayan dizisinin, Çek Cumhuriyeti'nde yapılan çekimlerinin tamamlandığı haberi geleli de aslında iki sene olmuş ancak yeni sezon bir türlü yayınlanmamıştı.

    Prime Video'nun yaptığı duyurudan öğrendiğimiz üzere; Carnival Row'un 2. sezonu 17 Şubat 2023'de yayınlanacak, ancak bu sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak. 2. sezondan ilk fragmanın da yayınlandığı dizide; Delevingne ve Bloom, Müfettiş Rycroft Philostrate ve Fee Vignette Stonemoss olarak geri dönecek.

    İlk yayınlandığı dönemde popüler olan fantastik dizinin neden 2. sezonla bitmesi gerektiği bilinmiyor. Ancak Hollywood Reporter'a göre, perde arkasında yaratıcı farklılıklar vardı, bu da hem uzun dört yıllık beklemeyi, hem de showrunner değişimini açıklıyor. Marc Guggenheim (Arrow) ve Travis Beacham (Pacific Rim) yerine, 2. sezondan Erik Oleson (Marvel's Daredevil) sorumlu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top