Hesabım
    Vikings Yıldızı Travis Fimmel "Dune: The Sisterhood"un Kadrosunda!

    Dune filmindeki olayların binlerce yıl öncesini anlatacak olan dizi Bene Gesserit rahibelerine odaklanacak.

    Take 5 Productions

    "Vikings" dizisiyle büyük bir üne kavuşan ve "Raised by Wolves" dizisinde de rol alan Travis Fimmel, Dune prequel dizisi "Dune: The Sisterhood"un oyuncu kadrosuna katıldı. Fimmel, daha önce açıklanan oyuncular Emily Watson ve Shirley Henderson ile birlikte başrolü üstlenecek.

    Dizi, "Dune: Çöl Gezegeni" filminde anlatılan olaylardan 10 bin yıl öncesinde geçecek ve insanlığın geleceğini tehdit eden güçlerle savaşan Harkonnen Kız Kardeşlerin "Bene Gesserit" olarak bilinen efsanevi mezhebi kurmasını anlatacak. Dizi, Dune romanının yazarı Frank Herbert'in oğlu Brian Herbert ve Kevin J. Anderson tarafından yazılan "Sisterhood of Dune" kitabına dayanıyor.

    Emily Watson'ın Valya Harkonnen, Shirley Henderson'ın ise Tula Harkonnen'e hayat vereceği dizide Travis Fimmel, gizemli bir geçmişe sahip olan ve İmparator’un güvenini kazanmaya çalışan Desmond Hart adında karizmatik bir askeri canlandıracak.

    Dizinin yaratıcısı Diane Ademu-John, baş yapımcılığı Alison Schapker ile birlikte üstleniyor. İlk bölümünün yönetmenliğini HBO'nun ödüllü mini dizisi "Chernobyl"in tüm bölümlerini yöneten ve aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını yapacak olan Johan Renck üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top