Hesabım
    1923: Harrison Ford ve Helen Mirren'a İlk Bakış

    Yellowstone spinoff'u 1923'ten Harrison Ford ve Helen Mirren'lı ilk görsel yayınlandı.

    Paramount+

    Vanity Fair, 5. sezonu ile geri dönmeye hazırlanan Yellowstone'nun spinoff'u 1923'ten ilk görseli yayınladı. Paylaşılan görselde, Harrison Ford ve Helen Mirren'ın canlandırdığı Dutton Ailesi ile tanışıyoruz. Elbette onlar tanıştığımız ilk Duttonlar değil; Yellowstone'da Kevin Costner'ın canlandırdığı John Dutton'dan iki nesil önceki temsilciler.

    "Yellowstone" Prequel Dizisi "1923"ün Kadrosu Genişliyor

    Taylor Sheridan'ın yaratıcısı olduğu 1923; Kevin Costner'ın ikonik karakteri 3. John Dutton'ın Montana'daki imparatorluğunu korumaya çalışmasından bir asır önce geçiyor. 1923, ikinci ve üçüncü nesil Duttonlar'dan Jacob Dutton ve eşi Cara'yı odağına alıyor. Çift, Yellowstone çiftliğini yönetirken; salgın, tarihi kuraklık ve yaklaşan Büyük Buhran tehdidi gibi çağın zorluklarıyla yüzleşmek zorundadır. Bu arada ailenin Montana'daki varlığı da büyük risk altındadır.

    Dizinin kadrosunda Harrison Ford ve Helen Mirren'ın yanı sıra Jerome Flynn, Robert Patrick, Marley Shelton, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Brian Geraghty, Julia Schlaepfer, Brandon Sklenar gibi isimler yer alıyor. Yellowstone'un 1883'ün ardından ikinci spinoff'u olan 1923, Aralık ayında yayınlanacak.

    Yellowstone 5. Sezondan İlk Fragman

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "Yellowstone" Prequel Dizisi "1923"ün Kadrosu Genişliyor
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top