Hesabım
    "Yellowstone" Prequel Dizisi "1923"ün Kadrosu Genişliyor

    Dizinin başrollerini usta oyuncular Harrison Ford ve Helen Mirren üstleniyor.

    "Game of Thrones"ta Bronn karakterini canlandıran Jerome Flynn'in, Taylor Sheridan'ın son derece başarılı "Yellowstone" dizisine dayanan evreninin sıradaki projesi olan "1923"ün kadrosuna katıldığı bildirildi. 

    Dizinin yıldızları Harrison Ford ve Helen Mirren'in liderliğindeki oyuncu kadrosunda Flynn'in yanı sıra Robert Patrick, Marley Shelton, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Brian Geraghty, Julia SchlaepferBrandon Sklenar gibi isimler yer alıyor.

    Prequel serisi, Kevin Costner başrollü "Yellowstone"da görülen modern dönemden farklı olarak, Dutton ailesinin farklı bir neslini anlatacak. Ana dizi ve diğer prequel dizisi "1883" arasında geçen yapım, aile reisi Jacob (Ford) ve karısı Cara'ya (Mirren) odaklanacak. Çift, Yellowstone çiftliğini yönetirken salgın, tarihi kuraklık ve yaklaşan Büyük Buhran tehdidi gibi çağın zorluklarıyla yüzleşmek zorundadır. Bu arada ailenin Montana'daki varlığı da büyük risk altındadır.

    Deadline'ın haberine göre kadroya yeni katılan Flynn, "sert İskoç ve yerel koyun adamlarının lideri" olarak tanımlanan Banner Creighton'ı oynayacak. Dizinin yaratıcısı Taylor Sheridan, yürütücü yapımcılık görevini de üsteniyor. "1923" önümüzdeki Aralık ayında Paramount+'ta prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top